HOROSCOP 6 DECEMBRIE. Un ajutor nesperat apare pentru Fecioare, proiect nou pentru nativii zodiei Săgetător

de D.G.    |    06 Dec 2018   •   00:23
HOROSCOP 6 DECEMBRIE. Un ajutor nesperat apare pentru Fecioare, proiect nou pentru nativii zodiei Săgetător foto: Pixabay.com

Horoscop 6 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 6 decembrie Sagetator. Eşti invitat să te alături unui proiect colectiv, dar nu ai prea multă tragere de inimă către scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neapărat legat de nobleţea scopului, ci mai degrabă de bunele intenţii ale celorlalţi participanţi. Nu ai încredere că cei care sunt implicaţi în această acţiune sunt la fel de serioşi sau la fel de sinceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unora din aceste persoane şi le priveşti cu suspiciune, ca şi cum te invită pe tine să te alături doar pentru că vor să profite de bunăvoinţa ta. Gândeşte-te dacă merită să te bagi, ca nu cumva să munceşti doar tu, iar succesul să-l obţină alţii! Verifică-le intenţiile înainte de a te implica şi tu.

Horoscop 6 decembrie Capricorn. Duci după tine nişte resentimente care ar fi trebuit să dispară demult din inima ta, dar tu nu le poţi şterge încă din memorie. La originea acestei stări negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povară pentru tine, o obsesie chiar, şi nu reuşeşti să scapi odată de sub această influenţă negativă. Ai impresia că cel cu care nu te-ai înţeles cândva te priveşte şi acum cu ostilitate sau că lumea îşi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevărat. Toţi au uitat, numai tu eşti cel care se mai gândeşte la asta, deci nu mai zgândări de unul singur rana!

Continuarea. pe Jurnalul.ro.

Parteneri
x close