x close

HOROSCOP WEEKEND 8, 9 DECEMBRIE. Cad bani din cer pentru nativii unei zodii

de D.G.    |    07 Dec 2018   •   18:57
HOROSCOP WEEKEND 8, 9 DECEMBRIE. Cad bani din cer pentru nativii unei zodii foto: Pixabay.com

HOROSCOP WEEKEND BERBEC

Ai curajul necesar pentru a pleca în tot felul de aventuri. Fie că este vorba de aventuri fizice, intelectuale sau spirituale, te bucuri că ai găsit ambiţia şi încrederea de a face exact ce îţi doreşti.

HOROSCOP WEEKEND TAUR

Weekendul acesta este presărat cu iubire, susţinere şi generozitate. Oamenii din jurul tău îşi arată aprecierea faţă de tine, iar această atitudine te încarcă cu optimism.

HOROSCOP WEEKEND GEMENI

Apare o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi. Chiar dacă la prima vedere pare o grijă în plus, încearcă să îţi acorzi timp şi să analizezi beneficiile pe termen lung.

HOROSCOP WEEKEND RAC

Weekendul marchează un nou început atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Primeşti veşti bune şi eşti pregătit să o iei de la capăt, cu mai mult optimism.

HOROSCOP WEEKEND LEU

Weekendul acesta este despre distracţie. Ai avut parte de mult stres în ultima vreme, iar veştile bune pe care le-ai primit îţi permit să te distrezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult.

HOROSCOP WEEKEND FECIOARĂ

Îţi concentrezi atenţia asupra familiei. Petreci mult timp în interiorul familie, la masa, în faţa televizorului sau pur şi simplu la discuţii cu părinţii. Te bucuri că ai parte de căldura oferită de familie.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop weekend
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati