x close

HOROSCOP. Aceasta este zodia cu care orice bărbat ar trebui să se căsătorească. E fericire pură

15 Oct 2018   •   12:50
 HOROSCOP. Aceasta este zodia cu care orice bărbat ar trebui să se căsătorească. E fericire pură

HOROSCOP. Femeia Pești este, fără îndoială, o persoană excepțională și unică. Are, desigur defectele ei, ca noi toți dar aceste 4 calități fac din ea genul de om pe care îl vrei alături la bine, dar mai ales la rău.

HOROSCOP Empatia

HOROSCOP Nicio femeie din zodiac nu este atât de empatică, bună și sufletistă cum e femeia Pești. Nu știe ce e egoismul, ce înseamnă bârfa sau răutatea. Este cea mai bună prietenă pe care o poți avea. Ba chiar, uneori, devine prea bună cu cei din jur, care profită de altruismul ei și îi cer prea multe. Ea e suficient de inteligentă ca să-și dea seama că e folosită, dar prea bună la suflet ca să pornească un conflict.

HOROSCOP Calmul

HOROSCOP Rar o să vezi o femeie Pești cu adevărat nervoasă. Este una din zodiile cele mai blânde și mai împăciuitoare. Nu suportă să audă oameni țipând unul la altul și nu-i place să știe că cei dragi ei se află într-un conflict. De multe ori ajunge să fie mediator în astfel de situații și face eforturi supraomenești să împace ”și capra și varza”. Cand ai zi mai agitată, câteva cuvinte și un zâmbet cald de la o femeie Pești te vor ajuta mai mult ca sigur.

HOROSCOP Sensibilitatea

HOROSCOP Nu prea există femei atât de sensibile și atât de puternice în același timp. Când viața îi scoate în cale obstacole, femeia Pești plânge un pic apoi își șterge lacrimile și caută o soluție. De cele mai multe ori o găsește rapid. Și la fel de repede găsește soluții pentru cei din jur. În grupul de prieteni sau între colegi este cunoscută ca ”mama răniților” pentru că are o vorbă bună oricând, pentru oricine.

Mai multe, pe Avantaje.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati