HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii sunt interesați de relații, Vărsătorii sunt cu gândul la carieră

19 Oct 2018   •   13:36
HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii sunt interesați de relații, Vărsătorii sunt cu gândul la carieră

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 cum va fi săptămâna până duminică pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Berbec: Pot fi geloși pe succesul cuiva sau pe partenerul de viață, au nevoie și luptă pentru asta de foarte multă atenție sau de servicii din partea persoanelor care le solicită. Miercuri sau joi sunt mai tensionate, au parte de surprize, de unele refuzuri, au cine știe ce situații spontan create îi obligă să se adapteze. Dacă își tempereaza nervii și renunță la gelozie sau la competiție, atunci în weekend au toate șansele să se împace și să se calmeze,

HOROSCOP. Taur: Pun accentul pe relații în această săptămână, multe planete în zona legăturilor parteneriale, fie vorba de un contract, discuții cu șefii, potfi unele tensiuni miercuri și joi, fie pentru că li se cer răspunsuri sau trebuie să se adapteze sau să facă ceva ce li se cere, dar unde nu au foarte multă expertiză. Le-ar prinde bine sfaturi sau o persoană pe care să se bazeze. O găsesc spre vineri sau sâmbătă și duminică.

HOROSCOP. Gemeni: Activitate intensă, știu să delege, poate e mai bine așa, să nu se bage în activități pe care nu le stăpânesc. Să aibă naturalețea de a recunoaște calitățile omanenilor, acte miercuri și joi, trebuie să fie deschiși la diverse influențe, o agenda flexibila și atitudine maleabilă

HOROSCOP. Rac: Mult spirit de intependență, idei care le vin și care sunt bine de pus în practică, proiecte pe lângă profesie, informații. Au nevoie de suport, nu trebuie să se bazeze pe banii altora, ci prin propriile eforturi, sunt tensiuni miercuri și joi, mail ales dacă se bazează pe banii altora.

HOROSCOP. Leu: Pun accentul pe interesul lor, pe comoditatea lor sau pe confortul lor, se bazează pe familie să fie protejați, mai multă relaxare, pot primi musafiri, se pot pregăti pentru eveniment ceremonios. Partnerial sunt tensionați. Zile periculoase miercuri și joi, când nu-și stăpânesc nervii, mai ales dacă sunt provocați.

HOROSCOP. Fecioară: Au foarte multe de învățat sau de trasmis, unele vorbesc, alte scriu, arta comunicări este importantă și  felul cum își ambalează mesajul. În rațiunea lor nu intră așa ceva cum să stabilim lucruri pe care nu le respectăm. Discuții la mijlocul săptămânii, trebuie să fie atente cum critică miercuri și joi.

HOROSCOP. Balanță: Sunt preocupate de bani, pot recupera niște sume de la care și-au luat gândul, să valorifice o investiție pe care au făcut-o. Nu este o săptâmână pentru a cheltui, ci pentru a bagă în buzunar. Sunt tentate să cheltuiască de dragul cuiva, să devină o investiție.

HOROSCOP. Scopion: Sunt inspirați, sunt implicați în tot ceea ce se întâmpla în jurul lor. Ei să fie frumoși și să se simtă bine. O săptămână bună pentru schimbare de look. Conflictele pot fi cu cei din casă, miercuri și joi. E nevoie de tot tactul.

HOROSCOP. Săgetător: Sunt preocupati de sănătate și la locul de muncă de ce fac ceilalți, au același aspecte tensionate, pot descoperi lucruri pe care nu le știu. Cei din preajmă, trebuie să se asigure că interpretează tot ce aud într-o cheie corectă. Nu au voie să se certe.

HOROSCOP. Capricorn: Se bazează pe prieteni, au nevoie de o persoană înțelegătoare, ar fi bine să găsească o astfel de persoană, tensiunile vizează  mai ales banii, sau calcule privind cariera sau cum să se pozitioneze față de carieră mai ales că pun accentul pe inimă. Nu au voie să cheltuiască.

HOROSCOP. Vărsător: Cariera este foarte bine susținută, știu să se folosească de atuurile lor, stau bine la capitolul finanțe, tensiunile sunt legate de propria lor personalitate, miercuri și joi sunt năzuroși, pot răspunde în mod exagerat la gesturi, pot fi ofertați pentru o funcție înaltă, de răspundere.

HOROSCOP. Pești: Au o săptămână valoroasă din punct de vedere comunicațional, fie ca e vorba de semnătură, un act, o vizită, o diplomă, sănătatea trebuie luată în atenție, trebuie să-și calculeze atuurile dacă vor să-și schimbe o direcție se destin, pentru că s-ar putea arunce în lucruri pe care nu le pot cuprinde.

x close