HOROSCOP. Cele mai inteligente zodii. Află dacă a ta este pe listă!

de D.G.    |    12 Sep 2018   •   15:16
HOROSCOP. Cele mai inteligente zodii. Află dacă a ta este pe listă! foto: Pixabay.com

BERBECII au o inteligentǎ activǎ, efervescentǎ

Ei sunt pusi mereu pe inventarea a noi sisteme de gandire si actiune. Le place sǎ experimenteze noul din plin, iubesc pasiunea si  aventura, astfel cǎ nu stau prea mult pe ganduri, atunci cand au de luat decizii sau cand trebuie sǎ porneascǎ la actiune. De fapt s-ar putea spune, fǎrǎ urmǎ de eroare, cǎ Berbecii preferǎ sǎ actioneze decat sǎ gandeascǎ. Sunt ajutati insǎ de o intuitie ascutitǎ si capacitatea de a se orienta rapid in orice situatie. Iau decizii ferme si se descurcǎ de minune chiar si in situatii de crizǎ. Evident, din cauza precipitǎrii si a nerǎbdǎrii, gresesc deseori, dar asta nu-i face sǎ se schimbe. Gandesc cu o rapiditate uluitoare, de aceea rareori cineva reuseste sǎ tinǎ pasul cu ei. Cand isi sustin un punct de vedere, sunt foarte convingǎtori, chiar dacǎ sustin de fapt un paradox. Ii ajutǎ foarte mult farmecul irezistibil, modul direct si concis de a se exprima, precum si siguranta de sine. Iubesc inceputurile, dar nu sunt foarte buni in a continua ceea ce incep.

TAURII sunt ancorati in sabloane rigide de gandire

Semn fix, de pǎmant, Taurul este acela care nu crede nimic panǎ nu vede cu proprii ochi. Are o inteligentǎ practicǎ, orientatǎ spre analizǎ, observare si asimilare a informatiilor. Considerǎ cǎ actiunea trebuie sǎ vinǎ numai in urma unei analize riguroase si a calculǎrii tuturor posibilitǎtilor care pot apǎrea pe parcurs. De fapt, acest nativ vrea mereu sǎ se asigure cǎ este in sigurantǎ si de aceea isi asumǎ doar riscuri calculate. Cand trebuie sǎ facǎ o schimbare majorǎ in viata lui, trebuie sǎ se pregǎteascǎ mental, sǎ se obisnuiascǎ cu ideea, lent, in timp, si eventual sǎ facǎ acea schimbare pas cu pas. Are, de asemenea, o inteligentǎ creatoare iesitǎ din comun si un simt estetic deosebit. Iluziile si conceptele idealiste sau filozofice, in mod cert n-au fost inventate pentru sau de cǎtre acesti nativi. Pentru cǎ ei nu pot vorbi sau gandi pe marginea unui subiect, pe care nu-l pot proba si palpa. Insǎ odatǎ ce au asimilat o informatie sau un concept, e clar cǎ va sǎlǎslui in mintea lui pentru totdeauna.

FECIOARELE au o inteligentǎ analiticǎ

 

Nicio zodie nu este mai analiticǎ si mai logicǎ decat Fecioara. Acesti nativi opereazǎ cel mai mult cu logica si pragmatismul. Sunt ancorati in realitatea imediatǎ, se limiteazǎ la a gǎsi solutii practice si viabile, nelǎsand loc de dubii sau sperante inutile. Fecioara gandeste in detaliu si ia mereu in calcul toate efectele posibile ale actiunilor ei. Nu-i place sǎ fie luatǎ pe nepregǎtite si este  foarte reticentǎ la schimbǎri. Deseori, creazǎ scenarii fataliste, la care se gandeste constant si in care in final ajunge sǎ creadǎ. Este destul de anxioasǎ, se ingrijoreazǎ din nimicuri. Memoria Fecioarei este absolut uimitoare, retinand chiar si cele mai mici detalii, astfel cǎ deseori cei din jur se roagǎ ca aceasta sǎ mai si uite. La capitolul imaginatie nu stǎ foarte bine, pentru cǎ nici nu crede cǎ i-ar servi la ceva. Creativitatea pierde teren in favoarea logicii si preciziei.

PESTII au o inteligentǎ intuitivǎ

 

Se poate spune cǎ Pestii nu gandesc, ci simt. Ei trec totul prin prisma senzatiilor si intuitiei. Pentru ei nu existǎ ceva ce mintea sǎ nu poatǎ cuprinde si de fapt nu acceptǎ imposibilul. Sunt intr-o comuniune permanentǎ cu universul si cu energiile subtile, chiar dacǎ in mod constient sau nu. Cert este cǎ au intuitii si rǎspunsuri care depǎsesc sfera realitǎtii in felul in cae o percep ceilalti. Ei pur si simplu simt ce trebuie sǎ facǎ si simt drumul pe care trebuie sǎ-l urmeze. Au o imaginatie foarte bogatǎ si o memorie care absoarbe informatiile ca un burete, fǎrǎ prea mult efort din partea lor. Pestii cred cǎ nu existǎ nimic din ce nu pot fi, face sau avea, dar nu atat pentru ei, cat pentru comunitate. Ei se simt parte integrantǎ din angrenajul numit univers si niciodatǎ nu pot gandi numai pentru scopul personal. Pestii gandesc dincolo de limite, crezuri, legi, emotii, ratiune, vointǎ, ambitii. Ei opereazǎ in principal cu iubirea, acea iubire christicǎ, transcedentalǎ, dezinteresatǎ si cu asta se hrǎnesc toatǎ viata.

x close