x close

Horoscop Cristina Demetrescu pentru toate zodiile în lunile iulie și august. Fecioarele ar putea să-și găsească sensul vieții, iar Bebecii au parte de susținere financiară

23 Iul 2018   •   17:19
Horoscop Cristina Demetrescu pentru toate zodiile în lunile iulie și august. Fecioarele ar putea să-și găsească sensul vieții, iar Bebecii au parte de susținere financiară

Horoscop Cristina Demetrescu. Vara anului 2018 este una care va fi plina-plina de evenimente importante. Sunt unii nativi care vor avea un an greu, in rest ceilalti vor beneficia de protectia astrelor si vor deveni printre beneficiarii zodiacului, potrivit A1.

Horoscop Cristina Demetrescu. Berbec

Berbecii pot avea un an foarte bogat. Sunt sustinuti financiar mai mult din august incolo, fiind o perioada lunga de doi ani si jumatate in care ei trebuie sa demonstreze ca sunt capabili si puternici si ca se pot sustine singuri si ca pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac si ce isi asuma.

Horoscop Cristina Demetrescu. Taur

Taurii au un an bun relational, se pot casatori. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiti oameni. Scapa, cum spuneam, de Saturn, care ii potenteaza in urmatoarea perioada si pot scapa de momentul acela in care sa faca schimbari obligatoriu si se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce ii relaxeaza.

Horoscop Cristina Demetrescu. Gemeni

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru munca si sanatate. Pentru ei, fiind zodie de aer, incep acele schimbari pe care trebuie sa le proiecteze pe un termen mai lung. Atentie la investitii, cel putin pana in luna august! Racii iubesc, fac copii, sunt fericiti. Jupiter in Scorpion ii ajuta, isi implinesc dorinte foarte importante. Cei care sunt casatoriti s-ar putea sa aiba unele probleme, exista tensiuni in planul conjugal, trebuie sa fie mai atenti la relatia lor.

Horoscop Cristina Demetrescu. Leu

Leii trebuie sa puna mana la munca si sa munceasca mult. Multi s-ar putea apuca de o investitie in casa, asa ca in urmatorii ani: mai putin cu distractia si mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casa si pe camin. Anii urmatori vor fi dificili, prin asumarea responsabilitatilor, dar au foarte multe lucruri de invatat de acolo.

Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioară

Si Fecioarele scapa de Saturn, care le-a tensionat. Pentru cele mai in varsta sau care au mai fost casatorite urmeaza o perioada importanta din punct de vedere afectiv, mult mai matura decat a fost in momentul de fata. Atentie la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea sa isi gaseasca sensul vietii.

 

Citeşte mai multe despre:

august iunie Cristina Demetrescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati