HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 noiembrie. Leii își schimbă impresia despre partenerul de viață. Balanțele câștigă bani

14 Noi 2018   •   20:17
HOROSCOP cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 noiembrie. Leii își schimbă impresia despre partenerul de viață. Balanțele câștigă bani

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12-18 noiembrie, care vine cu mari schimbări.

HOROSCOP Berbec - Au încă de luni întâlniri importante cu șefii sau autorităție sau au lucruri importante de făcut. Iau decizii, dau ordine, știu foarte bine ce au de făcut. Se supun mai puțin altora miercuri și joi, iar în weekend vor avea călătorii mai lungi.

HOROSCOP Taur - Lucrează cu acte foarte importante, probabil se apropie de semnarea unui contract. Trebuie să fie foarte atenți la litera legii sau să știe exact care sunt obligațiile și drepturile lor. Luni și marți se vor informa, miercuri și joi își impun punctul de vedere. În weekend le-ar prinde bine sprijinul unui prieten.

HOROSCOP Gemeni - Mercur retrogradează de vineri chiar în zona relațiilor. Probabil văd din altă perspectivă o relație apropiată. Se vor răzgândi în privința unui prieten sau colaborator, asta la sfârșit de săptămână.

HOROSCOP Rac - Muncesc. Mercur retrogradează vineri chiar în zona muncii. Acest domeniu necesită unele schimbări. Dacă au avut scăpări, ei sau colegii lor, trebuie să corecteze imediat. Pun piciorul în prag chiar de la începutul săptămânii.

HOROSCOP Leu - Mercur retrogradează în zona emoțiilor. E posibil să își schimbe impresia sau să verifice o persoană pe care o plac sau chiar partenerul de viață. Mintea va fi eliberată de șuvoiul sentimentelor și pot gândi la rece.

HOROSCOP Fecioară - Marte trece în zona relațiilor. Sunt chemate să aibă mai multă autoritate în relațiile apropiate. Banii vor veni începând de vineri. În familie vor fi discuții.

HOROSCOP Balanță - Au o săptămână favorabilă sub aspect financiar. Vor fi mai blânde în relațiile cu ceilalți și vor avea mai multă atenție la nevoile lor personale.  Trebuie să aibă grijă de ele în orice fac. Agenda lor de lucru trebuie să fie mai flexibilă.

HOROSCOP Scorpion - Treubie să fie atenți la felul în care își folosesc resursele financiare, dar și talentele. Trebuie să își facă niște calcule economice. Au o agendă încărcată.

HOROSCOP Săgetător - Se pot răzgândi. Îi surprind pe cei din preajma lor. Impresia pe care și-au făcut-o despre ei sau alții să se schimbe. Pot corecta diverse relații. Luni și marți vorbim de bani, dar obținuți într-un mod economic.

HOROSCOP Capricorn - Au multe lucruri de analizat. În special cu munca lor. Vin bani. Vor pune lucrurile în altă lumină. Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății. Toată săptămâna au centrată atenția pe propria lor persoană.

HOROSCOP Vărsător - Au o hartă bună în zona carierei. Pot culege niște roade. Pot semna un act la final de drum, în urma negocierilor. Un prieten riscă să iasă din tabăra lor. Au multe corecții de făcut la capitolul imagine publică.

HOROSCOP Pești - Schimbări sau situații neașteptate în raport cu oficialii. Săptămnă agitată pentru ei dar pot ieși bine dacă sunt sinceri și sensibili. Pot avea o zi mai complicată miercuri și joi. Lucrurile se îndreaptă în weekend.

x close