x close

HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019. Racii se bucură de iubire, Fecioarele sunt agitate

22 Dec 2019   •   19:47
HOROSCOP, cu Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 decembrie 2019. Racii se bucură de iubire, Fecioarele sunt agitate Foto: captură Antena 3

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 23-29 decembrie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP BERBEC - au spirit de economie încă de luni. Se bazează foarte mult pe ajutorul celorlalți și au o vizune mai tradiționalistă. Nu uită pe nimeni. Sunt cu gândul departe, la persoanele pe care le iubesc. A doua parte a săptămânii trebuie să fie atenți la alimentație și pot reveni la ritmul lor.

HOROSCOP TAUR - săptămână care pune accent pe relație. Relația cu iubitul e foarte importantă. Nu trebuie să se simtă lezați dac li se spune ceva. Marți și miercuri pregătire pentru Crăciun, dar atenție la vorbe. Nu răniți pe nimeni. Chem de vizite și în a două jumătate a săptămânii.

HOROSCOP GEMENI - săptămâna anunță multă muncă. Trebuie să muncească, să nu existe accidente în bucătărie. Pe de altă parte, pot fi bine organizați dacă știu să folosească ajutorul persoanelor din preajma lor. Atenție la comunicare. Relațiile pot fi dificile marți și miercuri dacă nu sunt atenți la vorbe. În a doua jumătate a săptămânii odihnă și regim alimentar.

HOROSCOP RAC - o săptămână care aduce tandrețe și iubire. Ar vrea să aibă pe toată lumea în preajma lor. Sunt foarte generoși. Muncă marți și miercuri. Sunt foarte atenți ca lucrurile să iasă perfect de sărăbători. Se sacrifică pentru ca cei din jur să se simtă bine. Atenție la sănătate marți și miercuri. Fiți atenți ce puneți în farfurie. Se împacă cu oamenii pe care îi iubesc.

HOROSCOP LEU - lipsă de chef gospodăresc luni. Parcă sunt încordați. Ar vrea să găsească soluții simple. Sprijinul și comunicarea din casă este foarte important. Crăcăiunul se anunță minunat, știu să facă surprize celor din jur. În a doua parte a săptămânii trebuie să aibă grijă de ei din cauza exceselor.

HOROSCOP FECIOARĂ - săptămâna aduce agitație pe toate planurile, poate și lucruri nerezolvate la locul de muncă. Atenție la drumuri pentru cele care părăsesc localitatea. Sutn cu gândul la familie de Crăciun. Au mintea alertă și vin idei, soluții, legate de proiectele profesionale.

HOROSCOP BALANȚĂ - grija banilor o au la început de săptămână. Simt că au ajuns cumva la limită și trebuie să fie atente. Marțri și miercuri zile frumoase cu multă animație. Se duc în vizită și primesc musafiri. Trebuie să aibă grijă cum vorbesc și ce gesturi fac. În a doua jumătate a săptămânii. Au zile liniștite.

HOROSCOP SCORPION - sunt destul de animați. Vor să facă multe deodată. Au spor. Marți și miercuri, prudenți. Nu vor să se dea peste cap să satisfacă persoanele din jur. Vor fi orientați spre propriul său bine. Atenție la ce pun în farfurie. În a doua jumătate a săptămânii vizite peste tot.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - nu au chef luni să facă treabă, așteaptă mult ajutor din partea altora. Marți și miercuri sunt într-o mare formă, se implică în activități. Pot avea parte de un Crăciun foarte frumos. În a doua jumătate a săptămânii au chef de vizite și surprize.

HOROSCOP CAPRICORN - au o săptămână puțin mai specială decât alte zodii. Au nevoie de liniște și iertare. Vor să înțeleagă niste probleme. Important e ca în primele zile să nu aibă datorii sufletești față de alții. În a doua jumăatate sut implicați în tot felul de activități. Gândesc bine și sunt implicați.

HOROSCOP VĂRĂSTOR - au treabă luni. Se simt foarte responsabili, dar gândesc bine și sunt implicați. Sunt directivi și dau porunci celor din jur. Marți și miercuri au o energie frumoasă, au casa deschisă pentru oricine le face surpriză.

HOROSCOP PEȘTI - sunt vedete în contextul în care se află. Pun preț ce înseamnă ritual de sărăbători. Organizează un eveneiment fastuos. Atenție la relația cu părinții și socri. Se destind și petrec timp minunat.

Citeşte mai multe despre:

Camelia Pătrăşcanu horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati