HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru finalul lunii ianuarie. Berbecii trebuie să fie cu ochii pe casă, Fecioarele sunt victimele schimbării de destin

21 Ian 2019   •   21:19
HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru finalul lunii ianuarie. Berbecii trebuie să fie cu ochii pe casă, Fecioarele sunt victimele schimbării de destin

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a făcut predicţiile pentru restul lunii ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC Alinierea de planete din Capricorn formata din Soare, Saturn, Pluton și Luna Albă este de bun augur pentru carieră, deplasări, studii(studenții se pregătesc pentru sesiunea de iarnă). Atenție la părinți, căci pot avea probleme de sănătate. În plan secundar puteți fi vizați și voi! Mai trebuie să fiți cu ochii pe casă(defecțiuni) și facturile curente de plată. Asta se vede pe astrograma generală, nu cea personală.

HOROSCOP TAUR. O săptămână în care anumite alianțe și colaborări pot fi de succes și vă pot spori veniturile. Asta indică Venus din zodia opusă-Scorpion. Când vorbim de dragoste și de relațiile matrimoniale, unele relații evoluează bine, altele pot fi afectate de cuadraturile la astrul iubirii. Atenție mare la sănătate și la dușmanii care vă pot face rău(Marte este într-un sector existențial delicat).Schimbări profesionale

HOROSCOP GEMENI Mercur a părăsit zodia în oglindă(Săgetător) și a intrat în Capricorn. Cum avem de-a face cu o zodie dublă, unii vor avea parte de un start bun, cu câștiguri materiale, alții pot da pe pere ce au luat pe mere. Atenție la relațiile de prietenie! Pot ieși tensiuni cu unii dintre prieteni de-i aveți și cu unii aliați. Reprezintă lecții de viață prin care trebuie să treceți și să vi le asumați. Investiți în voi și în sănătate.

HOROSCOP RAC Un an destul de dificil, în care unii pot divorța și alții pot avea probleme de sănătate. Doar norocoșii pot avea parte de surprise plăcute. Atenție mare la pierderile de bani, la problemele care pot apărea pentru cei care au credite! Cei care se separă sau divorțează să fie atenți la împărțirea banilor și bunurilor(inclusiv moșteniri). Este un an în care unii Raci pot avea cumpene sau pot dispărea fizic.

HOROSCOP LEU Un an cu transformări existențiale, în care unii nativi ai zodiei pot schimba locul de muncă și/sau colegii. E delicat pentru sănătate și pentru Leii care sunt invidioși sau invidiați. Posibile bârfe pe la colțuri. Alinierea de planete din Capricorn(Soare, Saturn, Pluton și Luna Albă) și Dharma(Karma Pozitivă) reprezintă dovezi indubitabile a faptului că schimbările sunt inevitabile. Atenție!

HOROSCOP FECIOARĂ. Stellium-ul de planete din Capricorn cu Karma Negativă are o încărcătură și o însemnătate foarte puternice. Pentru că sunteți semn zodiacal dublu, trebuie să conștientizați schimbările de destin și de macaz care vă vizează. Unde? În plan sentimental, în zona creativității și a intuiției. Prietenii au un rol important pentru voi și trebuie apreciați și respectați la adevărata lor valoare.

Mai multe, pe kfetele.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close