x close

HOROSCOP. Cum se cucerește fiecare semn zodiacal? Pe Săgetător trebuie să-l faci să râdă, pentru Leu trebuie să ai răbdare

13 Oct 2018   •   09:59
HOROSCOP. Cum se cucerește fiecare semn zodiacal? Pe Săgetător trebuie să-l faci să râdă, pentru Leu trebuie să ai răbdare Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Există o legătură între semnul zodiacal și iubire? Specialiștii în astrologie spun că da, așa că au venit și cu câteva sfaturi utile de cum să cucerești pe fiecare nativ.

HOROSCOP. 1. Pești

Peștii sunt extrem de sentimentali și le place la nebunie atunci când primesc multă atenție. Dacă vrei să rămână alături de tine, trebuie să îi demonstrezi că poate conta oricând pe tine. Îl vei avea la picioare.

HOROSCOP. 2. Vărsător

Vărsătorul se înțelege foarte bine cu toată lumea și vrea să aibă o legătură puternică cu oamenii din jurul lui. Le place să petreacă și sunt foarte sociabili. Trebuie să-i demonstrezi că și ție îți place să te distrezi, aveți timp să stați singuri.

HOROSCOP. 3. Capricorn

E o zodie extrem de responsabilă, atât la serviciu cât și în viața personală. Muncește prea mult și are nevoie să iasă din rutină din când în când. Faceți planuri și spune-i din timp, ca să nu inventeze serviciul ca scuză.

HOROSCOP. 4. Săgetător

Dacă vrei să ajungi la inima unui Săgetător, fă-l să râdă. Are simțul umorului și vede mereu latura pozitivă a vieții. Indiferent ce activități vă decideți să faceți împreună, asigură-te că nu sunt plictisitoare și că vă veți râde împreună.

HOROSCOP. 5. Scorpion

Contactul fizic și privirile seducătoare sunt de folos când vine vorba de Scorpioni. Dacă tu și un Scorpion aveți dorințe comune, atunci ați făcut deja primul pas. Lasă-l și pe el să dețină controlul relației voastre ca să aibă încredere de sine.

HOROSCOP. 6. Balanță

Balanțele adoră să se distreze. Organizează o petrecere la care îl poți chema ca invitat special. Astfel, îi vei atrage atenția și își va da seama cât de important este pentru tine.

HOROSCOP. 7. Fecioară

Bărbații sunt extrem de complicați atunci când vine vorba de cucerit. E loial, dar gândește prea mult, așa că nu reușește să se relaxeze. Demonstrează-i că ești o persoană serioasă și că vrei să aveți o relație serioasă.

HOROSCOP. 8. Leu

Trebuie să te străduiești mai mult cu Leul decât cu celelalte semne ca să îi atragi atenția. Chiar dacă ți se pare că nimic nu funcționează, nu-ți pierde speranța și ai răbdare. Lucrurile bune au nevoie de timp, așa că încearcă să menții contactul cu el.

HOROSCOP. 9. Rac

Contactul fizic nu lasă indiferent niciun Rac. Când vă vedeți, sărut-o discret pe obraz sau atinge-o ușor pe umăr. Atunci când îți vorbește despre problemele sale, arată-i că îți pasă printr-o îmbrățișare sau o atingere pe mână.

HOROSCOP. 10. Gemeni

Pe de-o parte, Gemenii adoră să petreacă, dar pe de altă parte, sunt muncitori și dedicați. Ca să-i cucerești inima, trebuie să-l surprinzi cu lucrurile care îi plac. Spune-i un secret legat de tine care să-l intrige și să-l facă să-și dorească să te cunoască mai bine.

HOROSCOP. 11. Taur

Dacă vrei o relație cu un Taur, totul va începe cu o prietenie. Demonstrează-i că se poate încrede în tine și că puteți petrece mult timp vorbind împreună. Trebuie să treci prin etapa de prietenie cu Taurii, înainte de ceva mai serios.

HOROSCOP. 12. Berbec

Berbecii adoră competiția și vor face tot ce le stă în putință ca să obțină ceea ce își doresc. Femeile nu se dau niciodată bătute și fac totul pentru a-și îndeplini visurile. Dă-i de înțeles că visul tău e el sau ea și că vei face orice ca persoana respectivă să îți aparțină.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati