HOROSCOP DRAGOSTE. Ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie? Fecioarele au nevoie de un partener răbdător, cele din Pești de unul romantic

15 Oct 2018   •   17:02
HOROSCOP DRAGOSTE. Ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie? Fecioarele au nevoie de un partener răbdător, cele din Pești de unul romantic Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Contează zodia atunci când te îndrăgostești? Se poate spune că da, pentru că adeseori femeile pot avea impresia că nu l-au găsit pe bărbatul pe care și l-ar fi dorit.

HOROSCOP. Iată ce tip de bărbat ar trebui să cauți în funcție de zodie.

HOROSCOP. BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie): Bărbatul înțelept

Femeile în zodia Berbec sunt ființe înspăimântător de independente și logice. Le place să fie pe cont propriu și să gândească în profunzime. Caută un bărbat care le va satisface la nivel intelectual și conversațional foarte des. Le plac, de asemnea, partenerii care sunt încrezători și sinceri; Femeile Berbec nu au timp de pierdut.

HOROSCOP. TAUR (20 Aprilie – 20 Mai): Bărbatul cu voință

Taurul este unul dintre cele mai indulgente semne zodiacale; au o mulțime de plăceri vinovate pe care le adoră. Când sunt într-o relație, femeile Taur sunt partenere foarte devotate. Femeia Taur vrea un bărbat caruia îi plac romantismul și pasiunea. Vrea, totodată, pe cineva care se descurcă; nimic nu este mai atractiv pentru ea decât un bărbat cu voință.

HOROSCOP. GEMENI (21 Mai – 20 Iunie): Bărbatul sincer

Femeia în zodia Gemeni adoră să încerce lucruri noi. Este aventuroasă și sociabilă, deci o să se aștepte să ții pasul cu ea, nu contează în ce circumstanțe. O femeie în zodia Gemenilor caută un bărbat care-și exprimă gândurile fără rețineri, dar care să fie jucăuș și amuzant.

HOROSCOP. RAC (21 Iunie – 22 Iulie): Bărbatul mărinimos

Nimeni nu are o inima mai mare și mai sensibilă decât femeia în zodia Racului (exceptând, poate, Peștii). Vrea mereu ce e mai bun pentru voi în cadrul relației, dar asta nu înseamna că poți profita de asta.Racul caută un bărbat cu care se aseamnă; cineva sincer și capabil să se descurce singur, dar și într-o relație sănătoasă.

HOROSCOP. LEU (23 Iulie – 22 August): Bărbatul care flirtează

Femeia în zodia Leu apreciază loialitatea și să fii motivat. Dacă jumătatea ei nu are niciuna din aceste trăsături, relația lor se va destrăma rapid.Femeia Leu caută un bărbat care este direct, la fel ca ea. Totuși, nu este definiția cumințeniei; un Leu vrea un partener arătos și care știe cum să flirteze.

HOROSCOP. FECIOARĂ (23 August – 22 Septembrie): Bărbatul răbdător

Fecioara este unul din cele mai reflexive și misterioase semne zodiacale. Se deschid foarte greu în fața celorlalți, ceea ce le îngreunează realizarea de noi relații. Probabil acesta este motivul pentru care femeile aflate sub semnul Fecioarei caută un bărbat îngăduitor cu ele; dacă poate aștepta, Fecioara o să facă totul să merite. Totodată, caută pe cineva cu picioarele pe pământ și care să le susțină alegerile; Fecioarele sunt persoane introspective.

HOROSCOP. BALANȚĂ (23 Septembrie – 22 Octombrie): Bărbatul fidel

Balanțele sunt cunoscute pentru încăpățânarea lor. Asta poate însemna că sunt fie înverșunate, fie motivate și totul depinde de persoana cu care interacționează. Femeia sub semnul Balanței este, de asemenea, foarte rațională, ceea ce înseamnă că întotdeauna analizează situații. Un bărbat fidel și maleabil este o potrivire perfectă pentru femeia Balanță deoarece vine în continuarea celor mai bune calități ale sale. Ea vrea o persoană foarte bună la nivel conversațional și care nu va relata lucruri importante în mod vag.

HOROSCOP. SCORPION (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Bărbatul pasional

Scorpionii sunt extrem de intenși și pasionali. Uneori ajung în bucluc din cauza faptului că uneori preferă să facă ceva frivol mai întâi și să se gândească la consecințe mai târziu. Bărbații care pot să completeze pasiunea femeilor în zodia Scropion, o să ajungă la o legătură foarte strânsă cu acestea în scurt timp. Scorpionii caută pe cineva amuzant și îngăduitor, mai ales atunci când intră în belele. Durează ceva până ceilalți le câștigă încrederea.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Bărbatul senzual

Femeia Săgetător este atât aventuroasă, cât și calmă. Va sări pe prima ocazie care le permite experimentarea a ceva nou, însă nu o deranjează să petreacă timp cu jumătatea sa, acasă. Săgetătorii iubesc bărbații care sunt senzuali și care pot folosi umorul ca să spargă gheața. Totodată, au nevoie de cineva la fel de activ sau o să rupă legătura repede.

HOROSCOP. CAPRICORN (22 Decembrie – 19 Ianuarie): Bărbatul muncitor

Femeile Capricorn sunt inteligente și persoane foarte serioase, de aceea doresc un bărbat nu neapărat serios în unele situații. Apreciază, totuși, și partenerii care sunt asemeni lor, deoarece le ajută să realizeze o conexiune mult mai profundă. O femeie Capricorn caută o persoană muncitoare (și iubitoare de distracție, bineînțeles). Totodată, dorește să se simtă în siguranță într-o relație; o ajută să se concentreze pe lucrurile amuzante dintr-o relație.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR (20 Ianuarie – 18 Februarie): Bărbatul șarmant

Femeia Vărsător este foarte creativă, ceea ce face foarte intens amorul cu ea. Iubește să-și folosească inteligența atât în dormitor, cât și în afara lui, făcându-o o parteneră minunată pentru celelalte semne zodiacale aventuroase. Vărsătorii doresc pe cineva șarmant și pasional. În același timp, caută pe cineva sociabil pentru că îi face să se simtă mai încrezători în forțele proprii.

HOROSCOP. PEȘTI (19 Februarie – 20 Martie): Bărbatul romantic

Femeile în zodia Peștilor sunt emotive și introspective și știu cum să folosească asta în avantajul lor. Nu acceptă orice din partea celorlalți și știu cum să fie sincere cu tine când ceva le deranjează. Vor o relație cu cineva milos și amabil, exact ca ele. Peștii apreciază și puțin romantism zilnic, deci nu fi sfios în a le arăta latura ta senzuală din când în când, scrie cereschoroscop.com.

x close