HOROSCOP IANUARIE 2019. Vărsătorii vor avea rezultate notabile datorită comunicării

de D.G.    |    20 Dec 2018   •   16:29
HOROSCOP IANUARIE 2019. Vărsătorii vor avea rezultate notabile datorită comunicării foto: Pixabay.com

Horoscop Vărsător ianuarie 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2019 prevalează avantajele contactelor cu universul tău din afară și cu cel dinlăuntru, prilejul de a-ți optimiza personalitatea și sprijinul spre materializarea țelurilor tale. Viața sentimentală interferează într-un fel sau altul cu prietenia, iar cea profesională presupune un echilibru între colaborare și ambiții individuale.

Horoscop Vărsător ianuarie 2019: Previziuni astrologice generale

Încă de la debutul lunii, ai capacitatea de a comunica în profunzime, cu rezultate notabile, atât în lumea exterioară, cât și cu lumea ta interioară.

Pe de o parte, profiți de o crescândă sinceritate a celor cu care intri în contact în plan social, ești mult mai apreciat de aceștia, poate și datorită unui proces de transformare pe care ți l-ai impus în ultima vreme. Pari să fii asaltat de o grămadă de propuneri de întâlniri, participări la evenimente de tot felul, vești, obligații și comisioane, în care te implici cu plăcere, cu pasiune. La ordinea zilei sunt mereu vizite, deplasări în alte orașe ori scurte călătorii.

Pe de altă parte, ai oportunitatea să te cufunzi în sinele tău, să receptionezi mesaje importante ale subconștientului, ale intuiției. Ești capabil să dai deoparte formele pentru a distinge fondul conjuncturilor și oamenilor din preajma ta.

Cotinuarea, pe Diane.ro.

x close