HOROSCOP în ziua de SÂMBĂTĂ, 20 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au atracție la bani, Fecioarele se fac remarcate

de D.G.    |    20 Oct 2018   •   16:12
HOROSCOP în ziua de SÂMBĂTĂ, 20 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au atracție la bani, Fecioarele se fac remarcate foto: captura Antena 3

HOROSCOP O zi neptuniană. Avem chef de reverie, de poezie, de tandrețe.

HOROSCOP Și de drumuri lungi. Atenție însă la ele - Luna este în Pești.

HOROSCOP Berbec. Berbecii se ocupă mai mult de alții sau nu au chef de nimeni, deși aspectele sunt bune și reușesc să consoleze o persoană.

HOROSCOP Taur. Taurii se întâlnesc cu prietenii și poate fi mare distracție, dar de fapt au nevoie să-și descarce sufletul. Cineva are suficientă răbdare să-i asculte.

HOROSCOP Gemeni. Vorbim astăzi mai mult de festivități, de ceremonii, fiindcă sunt în centrul atenției și pot organiza o petrecere grozavă.

HOROSCOP Rac. Racii au chef de deplasări, fie să contacteze o persoană aflată la drum lung și în felul acesta prin comunicare să scadă distanța, fie ei ies din localitate. În tot cazul, sufletul le este hrănit cu vorbe bune.

HOROSCOP Leu. Sunt foarte atenți la ce primesc astăzi și au șansa unor cadouri sau unor gesturi care-i împacă. Sunt foarte atenți cine, ce, cât dă.

HOROSCOP Fecioară. Reușesc să scoată la lumină calitățile lor grozave, deci mai ușor cu critica și mai mult cu susținerea astăzi și-n felul acesta își fac prieteni noi. O zi minunată, peternerial vorbind.

HOROSCOP Balanță. Balanțele muncesc în folosul "comunității", adică al familiei. Fac servicii pentru toată lumea, au chef de asta sau pur și simplu se duc la welness și se îngrijesc pe ele.

HOROSCOP Scorpion. Pentru ei astăzi iubire, tandrețe, jocuri, relaxare. Știu să se relaxeze, dar asta înseamnă să se decupleze de la problemele altora și să se concentreze pe ce le face bine.

HOROSCOP Săgetător. Pot primi musafiri. În tot cazul, sunt foarte calzi cu persoanele din cămin. Unele se cam plâng și riscă să-i irite spre finalul zilei.

HOROSCOP Capricorn. Capricornii fac vizite - se întâlnesc cu o persoană pe care n-au mai contactat-o de mult timp și în felul acesta au ce să povestească, pentru că marea lor nevoie este de a-și descărca sufletul.

HOROSCOP Vărsător. Se gândesc la afaceri și cumva reușesc să bage ceva bani în buzunar sau să nu cheltuiască. Sau să se distreze pe banii altora. În tot cazul, sunt primiți foarte bine acolo unde se duc și sunt în centrul atenției.

HOROSCOP Pești. Au fler, au intuiție și le folosesc din plin atunci când cumpără un cadou pentru cineva, fie se duc în locul potrivit, la timpul potrivit și știu să fugă de acolo unde nu este pentru ei.

 

 

 

 

Parteneri
x close