HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru întreaga lună octombrie. Racii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii se izolează pentru a se simți mai bine

28 Sep 2018   •   09:54
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru întreaga lună octombrie. Racii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii se izolează pentru a se simți mai bine

HOROSCOP. Este o perioadă extrem-extrem de interesantă. Soarele a intrat în Balanță, dar are antemergător pe Mercur, iar aspectul important al săptămânii este dat de dreptunghiul mistic format pe zodii de foc și de aer. Avem Soare în Balanță, avem Vărsător, Marte-Lilith negativ, avem în Berbec Chiron și norocul divin. Mai avem în Leu capul dragonului. Pentru unii, aspectele sunt excepționale, pentru alții perioada poate fi foarte delicată.

HOROSCOP.  Berbec: Are aspecte interesante datorită conjuncției pe care e formată norocul divin și de Chiron, iar Soarele cu Mercur în constelația Balanței vine să susțină tot ce ține de latura afectivă și sentimentală și mai susține asocierile și parteneriatele.

HOROSCOP. Taur: Sunt susținuți de aspectele astea, Taurul cu Balanța sunt considerați zodii spirite-surori, prin urmare tot ce ține de beneficii suplimentare, câștiguri suplimentare, finanțări, sponsorizări. Pot avea parte de astfel de beneficii.

HOROSCOP. Gemeni: Sunt susținuți datorită trigonului format de Soarele natal cu Soarele și Mercur în Balanță în zona copiilor, în zona afectivă sunt mai creativi, mai intuitivi.

HOROSCOP. Rac: Atenție la sănătate. Au aspecte interesante pe carieră și familie. Ei trebuie să creeze acum un echilibru între cele două.

HOROSCOP. Leu: Sunt susținuți de dreptunghiul mistic și au o susținere atât pe partea de personalitate, cât și pe zona de caracter, ambiție, dorința de a face mai mult, de a fi mai determinați, de a câștiga mai bine.

HOROSCOP. Fecioară: Sunt susținute în zona financiară și a raporturilor de muncă.

HOROSCOP. Balanța: Este vedeta. Sunt susținute de Mercur în rezonanță cu Soarele, sunt mai comunicative, mai sociabile, mai plăcute decât de obicei, vor avea parte de surprize, chestiuni foarte inedite care să le coloreze viața.

HOROSCOP. Scorpion: Sunt susținuți în tot ceea ce înseamnă partea afectivă, partea sentimentală, pot avea noroc datorită lui Jupiter, cei mai slabi de îngeri pot fi afectați.

HOROSCOP. Săgetător: Tot ce ține de cheltuieli în mod deosebit, partea financiară e cu zona de atenție, trebuie să fie mai chibzuiți. Sunt mână spartă. Totodată, tot ce ține de sănătate, beauty, look, e importat să fie atenți.

HOROSCOP. Capricorn: Se izolează în continuare, dar se izolează cu scop: să se simtă mai bine, mai relaxați, să aibă grijă de tot ceea ce ține de latura lor interioară.

HOROSCOP. Vărsător: Sunt susținuți de dreptunghiul mistic, îi face carismatici, mai senzuali, mai pasionali.

HOROSCOP. Pești: Sunt susținuți în zona studiilor mai mult ca de obicei și cei care își doresc să se reorienteze profesional, ăsta este momentul.

Parteneri
x close