x close

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Puterea secretă a fiecărei zodii în parte

de D.G.    |    12 Noi 2018   •   15:21
HOROSCOP Mihai Voropchievici. Puterea secretă a fiecărei zodii în parte 817 foto: captura Antena 3

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Adevăruri ascunse, că fiecare zodie în parte are anumite puteri secrete, pe care ar trebuie să le speculeze.

"De multe ori nu le folosim. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici" spune Voropchievici.

BERBEC. Este omul potrivit, la locul potrivit. Este un observator bun, simte ușor niște manifestări ale celor din jur.

TAUR. Vede ușor dincolo de toate barierele care ne înconjoară și trece neobservat. Îi simte foarte ușor pe profitori, are un simț bun în domeniul financiar.

GEMENI. Sunt cei care spun ce trebuie, când trebuie. Gemenii sunt buni oratori, guralivi și își găsesc ușor cuvintele.

RAC. Au darul premoniției. Au o colaborare bună în timpul somnului cu planul divin. Puterea lor este de a fi vizionari.

LEU. Leii știu când să tacă, dar și când să iasă în evidență. Ies în evidență prin faptul că sunt punctuali.

FECIOARA. Nativii din Fecioră se întâmplă să aibă infornațiile înaintea celorlalți. Ei știu să se informeze și să analizeze. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu.

BALANȚA. Au o meteahnă: pot să cunoască oamenii ca și cum ar fi intrat în mintea lor.

SCORPION. Scorpionul este o sită deasă care discerne fantastic, are o forță de a prelucra informațiile, îl recunoaște pe cel din fața lui pe care se poate baza. Are o ciudățenie a lui, poate, în comparație cu celelalte zodii, ieșită din comun - nu acceptă mincinoșii.

SĂGETĂTOR. Dând dovadă de un optimism ieșit din comun, își rezolvă singur toate problemele, De multe ori, nu are nevoie de ajutorul celor din jur. Este omul care se informează foarte mult.

CAPRICORN. Face mișcări gândite, programate, analizează - e acel croitor înțelept care măsoară de 10 ori și taie o singură dată. Uneori, mișcările acestea pe care le face Capricornul, mai ales când e nemulțumit, sunt radicale.

VĂRSĂTOR. Și ei sunt vizionari. Anticipează foarte bine, sunt jucătorii de șah care anticipează trei mutări ale adversarului. Citesc gândurile și obțin foloase prin puterea minții lor.

PEȘTI. Văd totul în ansamblu, știu tot ce mișcă în jurul lor, văd tot ce mișcă în jurul lor și au o privire atotcuprinzătoare.

Pe larg, în materialul video:

 

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop Adevaruri ascunse
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati