HOROSCOP. Mihai Voropchievici: Surprizele anului 2019, în funcție de luna în care ești născut. Vești extraordinare pentru cei născuți în Februarie

de D.G.    |    23 Ian 2019   •   21:36
HOROSCOP. Mihai Voropchievici: Surprizele anului 2019, în funcție de luna în care ești născut. Vești extraordinare pentru cei născuți în Februarie foto: captura Antena 3

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la "Adevăruri ascunse" ce ne aduce anul 2019, în funcție de luna în care suntem născuți.

HOROSCOP "Ne legăm de luna în care ne-am născut, pentru că și aici există câteva secrete", a spus Mihai Voropchievici.

HOROSCOP IANUARIE. Numerologic, Ianuarie înseamnă 1. Cei născuți în această lună se gândesc la viitorul lor, acționează, renunță la zona de confort, fac shimbări, se setează pe prioritățile pe care le au.

HOROSCOP FEBRUARIE. Încep să gândească pozitivi, sunt atenți la detalii, îi ajută pe cei dragi. În a doua jumătate a anului vor face niște schimbări majore, extraordinare, în zona carierei.

HOROSCOP MARTIE. Cei născuți în martie se rup de trecut totalmente. Vor mai multă libertate, pentru că încep să-și dea seama că au stat undeva în clar-obscur și nu mai știu ce se întâmplă și acum vor să-și facă un pic de cap.

Continuarea, în materialul VIDEO:

 

x close