Horoscop Minerva pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018. Taurii au relații foarte tensionate cu prietenii apropiați, Leii vor înțelege în sfârșit ce li s-a întâmplat în ultima perioadă

20 Sep 2018   •   21:37
Horoscop Minerva pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018. Taurii au relații foarte tensionate cu prietenii apropiați, Leii vor înțelege în sfârșit ce li s-a întâmplat în ultima perioadă Foto: Facebook/Minerva

HOROSCOP Finalul de an 2018 aduce surprize mari de tot in horoscop. Daca toamna va fi blanda cu unele zodii, spre sfarsitul anului vor exista decizii radicale.

HOROSCOP Berbec

Cheltuielile cotidiene iti dau multe batai de cap la sfarsitul acestei perioade. Veniturile iti cresc constant, insa se pare ca esti tentat sa te orientezi spre metode si mijloace incorecte pentru a le obtine.

Dincolo de nevoile tale si cele ale persoanelor dragi exista lucruri mult mai importante spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia. Spre exemplu sa folosesti strictul necesar din realitatea cotidiana.

HOROSCOP Taur

Relatiile cu prietenii sunt tensionate in urmatoarea perioada, asa incat ar fi bine sa te tii departe de ei. Este posibil sa fii tentat sa apelezi la ajutorul unora pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi.

Mai bine este sa ai incredere in Ierarhiile spirituale si sa le ceri ajutorul, decat sa apelezi la pamanteni. Traversezi o perioada in care numai spiritual poti rezolva totul.

HOROSCOP Gemeni

Evenimentele cu multa lume reprezinta tema principala de la sfarsitul acestei perioade. Dar ar fi bine sa le selectezi pe cele care iti sunt de folos si care te fac sa te simti in largul tau.

Unii vor dori sa-ti prezinti ideile in pubic, altii te vor provoca pe diverse teme, insa tie iti vor placea toate acestea pana la urma. Se recomanda prudenta in vorbe si gesturi, deoarece riscul de a gafa serios este mare.

HOROSCOP Rac

Este vremea să îți exprimi fără ezitare punctul de vedere și dorințele, să îți revendici drepturile, să te străduiești să te cunoști mai bine, să te autoevaluezi.

Acolo unde ai dubii, poți încerca să te vezi prin ochii celorlalți sau să sondezi opinia lor despre tine.

HOROSCOP Leu

Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în urmatoarea perioada.

Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.

HOROSCOP Fecioara

Studiul, lecturile, vizitarea targurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupari care iti aduc multa voie buna, dar si informatii pretioase la acest final de an.

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, specializate in domenii variate. Chiar te poti gandi la imbogatirea bagajului educational si sa urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie intr-un cadru organizat oficial.

Mai multe pe romaniatv.net.

Parteneri
x close