x close

HOROSCOP până duminică, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii au succes în afaceri. Balanțele vor pierde pe mâna partenerului de viață

26 Sep 2018   •   12:52
HOROSCOP până duminică, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Gemenii au succes în afaceri. Balanțele vor pierde pe mâna partenerului de viață

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul până duminică

HOROSCOP Berbec - sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Sunt insiprați să vorbească și să rezolve problemele cu partenerul de viață. Joi va fi o zi tensionată sub aspect financiar. Vor câștiga în instanță și își spun punctul de vedere. Pentru weekened, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

HOROSCOP Taur - au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marț și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

HOROSCOP Gemeni - se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă, în weekend.

HOROSCOP Rac - o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

HOROSCOP Leu - o săptămână interesantă. Prima partea a săptămânii își vor face planuri de viitor. Își bat capul cu niște lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de muncă. 

HOROSCOP Fecioară - o săptămână bună sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcină neașteptată.

HOROSCOP Balanță - se bazează pe cuvinte, știu să comunice. Flirtează cu plăcere. Au mult șarm. Își vor ignora partenerul de viață, au parte de gelozii. Joi va fi o zi tensionată, vor pierde pe mâna partenerului de viață. Călătorii și voiaje, în weekend.

HOROSCOP Scorpion - o săptămână intensă, sub aspect profesional. La începutul săptămânii sunt în întârziere. Joi sunt tensiuni, relația cu partenerul e puțin tensionate. Au multe discuții privind planurile de viitor. În weekend, se vor odihni.

HOROSCOP Săgetător - sunt în formă. La începutul săptămânii au chef de distracție. Tensiuni vor fi joi. Vor bani pentru eforturile lor. 

HOROSCOP Capricorn - discută cu șefii despre banii lor și munca lor. Nu se simt foarte siguri pe poziția lor, trebuie să aibă tact. Joi, tensiuni în relația cu partenerul de viață.

HOROSCOP Vărsător - au multe planuri de călătorii, viitor. Pregătesc materiale scrise, își pun ideile pe foaie. Sunt mobilizați și inspirați. Joi, tensiuni în familie din cauza unui musafir neașteptat.

HOROSCOP Pești - săptămână cu preocupare pentru bani. Trebuie să aibă tot tactul din lume pentru a-și convinge partenerul să facă o investiție importantă. Trebuie să aibă grijă la volan.

Citeşte mai multe despre:

Camelia Pătrăşcanu horoscop saptamana
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati