x close

HOROSCOP până duminică, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de bani, Capricornii au de luptat pentru carieră

22 Sep 2018   •   11:53
HOROSCOP până duminică, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de bani, Capricornii au de luptat pentru carieră

HOROSCOP. Berbec - Au o săptămână de-a dreptul formidabilă, își bat puțin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie să convingă un superior să meargă pe mâna lor. Au nevoie și de un buget pentru care se luptă foarte mult.

HOROSCOP. Taur - Tot felul de demersuri care au nevoie de aprobări. 

HOROSCOP. Gemeni - Sunt atenți la banii lor, pot priomi o invitație pentru o călătorie. Sâmbătă sau duminică va fi o ceremonie, dar alții pot lucra, iar rezultatele muncii lor îi fac foarte vizibili.

HOROSCOP. Rac - Parteneriatul este luat în vizor, fie cel conjugal, fie cel profesional. Au foarte multe condiții și vor să bifeze fiecare punct. Acceptă o despărțire dacă ea se impune, dar nu este așa de ușor

HOROSCOP. Leu - Vin foarte mulți bani din munca lor, contează foarte mult ca echipa să meargă bine. Sunt foarte fermi și foarte vehemenți.

HOROSCOP. Fecioară - Se pune accentul pe calitățile lor, trebuie să fie mai convinse de atuurile lor profesionale, pentru a da performanță. Exigențele sunt foarte mari joi. Este minunat sâmbătă și duminică, mai ales în relațiile parteneriale. 

HOROSCOP. Balanță - Discuții în casă, dar se clarifică, este tendința din ultimele câteva săptămâni. Problema este iubirea, au foarte multe emoții din cauza relațiilor afective. Au nevoie de iubire, tandrețe, sunt foarte multe lucruri de făcut în casă. Soluția ar fi să dăruiască mai mult.

HOROSCOP. Scorpion - Multă iubire sâmbătă și duminică.

HOROSCOP. Săgetător - Foarte mulți bani pentru ei. Tensiuni, joi, legate de acte, le sunt verificate niște decizii pe care le-au luat, trebuie să ofere justificări.

HOROSCOP. Capricorn - Se întreabă încotro merge viața lor. Trebuie să vadă dacă în carieră și-au găsit locul, au foarte multe probleme de pus la locul lor. Trebuie să își asume lucrurile acesta. 

HOROSCOP. Vărsător – Au multe lucruri de rezolvat, dar depășesc un blocaj

HOROSCOP. Pești – Își repar imaginea publică, pot să participle la un eveniment. Pentru următoarea perioadă, mare atenție la sănătate, au niște atenționări corporale în această săptămână. 

Citeşte mai multe despre:

horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati