x close

Horoscop până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o săptămână foarte bună, Leii câștigă bani

12 Sep 2018   •   12:23
Horoscop până duminică, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au o săptămână foarte bună, Leii câștigă bani

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru toată săptămâna 11-16 septembrie pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP Berbec. Sunt puși pe treabă. Au lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista și tensiuni. E nevoie de niște discuții miercuri. Trebuie să fiți mai atenți să nu faceți o aluzie nejustificată la adresa cuiva. 

HOROSCOP Taur. O săptămână bună pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoană care le interpretează greșit gesturile. 

HOROSCOP Gemeni. Discuții foarte multe în cămin bune sau mai puțin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul săptămânii. 

HOROSCOP Rac. Se anunță o săptămână cu foarte multe întâlniri și discuții. Au multe de aflat și discutat.

HOROSCOP Leu. Câștigă bani. Au multe discuții profesionale. Se mulțumesc să câștige bani mai puțini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort și liniște. 

HOROSCOP Fecioară. Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe. N-au timp să se plângă. 

HOROSCOP Balanță. Sunt nemulțumite de ce se întâmplă în familie, dar le e recomandat să fie mai tolerante și mai puțin critice. Stau foarte bine la capitolul bani.

HOROSCOP Scorpion. Se bazează pe relații și prieteni. Se pot înțelege foarte bine cu multă lume. E bine să pună mai mult preț pe propriul farmec. 

HOROSCOP Săgetător. O săptămână care trebuie să dovedească corectitudinea cunoștințelor lor profesionale. N-au voie să intre în conflicte. 

HOROSCOP Capricorn. Multe acte și gânduri. Au nevoie să strângă legătura cu partenerul de viață. Cei tineri se vor gândi la relații. Mulți prieteni și întâlniri joi și vineri. 

HOROSCOP Vărsător. Stau foarte bine la capitolul carieră. Unii pot primi chiar o propunere pentru un proiect mare. 

HOROSCOP Pești. Multe discuții parteneriale. Au multe argumente de adus în favoarea lor. Cineva îi ascultă. Primesc niște răspunsuri joi și vineri. 

Citeşte mai multe despre:

Camelia Pătrăşcanu horoscopul saptamanii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati