Horoscop până duminică, cu Mariana Cojocaru. Berbecii câștigă enorm în iubire, Scorpioni sunt susținuți de Jupiter

28 Iul 2018   •   11:58
Horoscop până duminică, cu Mariana Cojocaru. Berbecii câștigă enorm în iubire, Scorpioni sunt susținuți de Jupiter

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul până duminică. O săptămână interesantă în care vor fi evenimente importante. O eclipsă totală de lună va avea loc la sfârșitul săptămânii, iar toate zodiile vor fi influențate.

Berbec - prezența Soarelui în constelația leului aduce un plus pe zona sentimentală. Cei care nu sunt într-o relație se pot îndrăgosti.

Taur - sunt susținuți de Venus, dar și de Soare, în zona familiei. Vor avea reuniuni de familie și se vor regăsi. Nativii acestei zodii se gândesc la amenajarea locuinței.

Gemeni - trebuie să fie atenți. Este o perioadă care predispune la accidente. Trebuie să aibă mare grijă la acest lucru. Nativii acestei zodii trebuie să știe cum să își recupereze banii și bunurile.

Rac - sunt influențați de eclipsa de lună. Vor avea parte de emoții foarte puternice. Vor avea intuiție și vor fi răcoliți. Aceștia vor avea o influență puternică și asupra psihicului.

Leu - Vor avea parte de tot ce este mai bun. Vor fi vedetele zodiacului în această perioadă. Toți nativii acestei zodii se vor simți speciali.

Fecioară - vor fi susținute nu doar în zona carierei, ci și în zona sănătății. Soarele le va aduce un plus de energie.

Balanță - sunt într-o perioadă în care sentimentele sunt puternic potențate. Va fi vorba de iubire și se vor regăsi cu o persoană dintr-o viață anterioară.

Scorpion - sunt susținuți de Jupiter. Se vor deschide spiritual.

Săgetător - vor avea parte de călătorii. Vor interacționa cu alte culturi și civilizații.

Capricorn - sunt foarte puternic afectați de eclipsă. Trebuie să nu facă excese de niciun fel.

Vărsător - perioada e puternic susținută în zona sentimentală și matrimonială. Apar colaborări și parteneriate interesante.

Pești - vor avea schimbări la locul de muncă. Se vor retrage din lumea obișnuită pentru a-și încărca bateriile.

Parteneri
x close