HOROSCOP pentru prima parte a săptămâniii, cu Camelia Pătrășcanu. Marte Retrograd ne duce în trecut

31 Iul 2018   •   17:56
HOROSCOP pentru prima parte a săptămâniii, cu Camelia Pătrășcanu. Marte Retrograd ne duce în trecut
HOROSCOP. Marte Retrograd ne aduce aminte situatii din trecut cand n-am avut curajul sa ne asumam drumul personal si sa ne traim legenda. Cand ne-am subordonat cutumelor sociale si opiniilor publice. Ele ne servesc acum ca stimulent evolutiv facand din micile lasitati imbold de autenticitate si curaj. 
HOROSCOP. Luni si marti sunt zilele compasiunii dar si al expansiunii constiintei. Cumva, simtitm ca nu avem chiar totul in control chiar daca ne straduim sa facem lucrurile rational si ambitios. Asa si trebuie. Dar intotdeauna rezultatul este meritul  Vietii si al Universului. Conjunctia Luna-Neptun este cel mai frumos aspect astrologic al expansiunii constiintei
HOROSCOP. De aici senzatia ca destinul personal este sustinuta de destinul colectiv si marea tesatura a vietii in care propria existenta este prinsa in urzeala uriasei tesaturi cosmice. Si acest sentiment al gradniosului ne face sa dam mai putina gravitate micilor sicane ale vietii, sa trecem mai usor peste nemultumiri si reprosuri, sa fim mai compasivi si toleranti. Pentru ca la scara universului multe din valorile pe care punem pret nu conteaza. 

Parteneri
x close