x close

Horoscop pentru toată săptămâna 24 - 30 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se acomodeze cu toate situațiile, Leii trebuie să fie atenți la sănătate

24 Dec 2018   •   10:17
Horoscop pentru toată săptămâna 24 - 30 decembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se acomodeze cu toate situațiile, Leii trebuie să fie atenți la sănătate

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică la Antena 3, horoscopul pentru toată săptămâna 24 - 30 decembrie.

HOROSCOP. Berbec - Ziua de luni aduce o atmosferă foarte liniștită și foarte caldă în familie, petrecerea e maximă marți și miercuri, cu atenționări de sănătate. Finalul de săptămână este foarte relaționist.

HOROSCOP. Taur - Au o săptămână care începe agitat. Atmosfera este frumoasă marți și miercuri în familie. Trebuie să se acomodeze cu situațiile. Tot felul de mărturisiri joi și vineri.

HOROSCOP. Gemeni - Se gândesc la bani luni. Sunt foarte încurajați marți și joi. Pot primi multe sfaturi. Joi și vineri au o atenționare pentru sănătate și o petrecere la final de săptămână.

HOROSCOP. Rac - Au o stare mai specială. Vor să își pună viața în ordine, dar următoarele zile sunt minunate. Se simt utili acolo unde se află. Atenționare joi și vineri dacă fac deplasări.

HOROSCOP. Leu - Să fie atenți la sănătatea lor, mai ales luni, când au o dispoziție un pic mai nostalgică. Marți și joi au un tonus foarte bun. Atenție la sănătate pentru joi și vineri. Atmosferă foarte frumoasă la final de săptămână.

HOROSCOP. Fecioară - Au grijă să îi mulțumească pe cei din jur. Sunt foarte eficiente în weekend și știu să rezolve lucrurile.

HOROSCOP. Balanță - Ar dori luni ca lucrurile să iasă perfect, dar săptămâna mai aduce și surprize pentru ele. Atenție la sănătate pentru joi și vineri. Sâmbătă și duminică sunt inspirate.

HOROSCOP. Scorpion - Sunt plini de responsabilitate, indiferent care sunt sarcinile lor. Dacă fac treaba bine, ies bine și la bani marți și miercuri. Joi și vineri stau mai mult cu prietenii decât cu familia. Se gândesc numai la ei în weekend.

HOROSCOP. Săgetător - Atmosfera este frumoasă pentru ei. Se simt iubiți marți și miercuri. Au hartă bună și pentru joi și vineri. Finalul de saptămână îl petrec cu prietenii.

HOROSCOP. Capricorn - Va fi un Crăciun de neuitat. Dicuțiile cu partenerul sunt foarte importante. Joi și vineri pot discuta lucruri foarte importante. În weekend sunt întâlniri foarte importante.

HOROSCOP. Vărsător - Aleargă mult luni, dar Crăciunul este muniunat. Sunt într-o formă foarte bună. Joi și vineri au aspecte bune și se bucură de tot felul de avantaje. 

HOROSCOP. Pești - Au nevoie de iubire și de tandrețe. Sunt foarte sensibili. Muncesc foarte mult chiar în zilele de Crăiun. Multe discuții destul de sincere. În weekend vin cadourile frumoase. 

Citeşte mai multe despre:

zodii Camelia Pătrăşcanu horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati