x close

Horoscop. Previziunile horoscopului italian pentru 2019

17 Noi 2018   •   20:30
Horoscop. Previziunile horoscopului italian pentru 2019

Horoscop Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” previziunile din așa-numitul horoscop italic. 

Horoscop ”E un horoscop per cinci. Pleci de la prima zi, aduni cinci, descoperi a doua zi și descoperi tot lanțul de numere pentru care sunt predicțiile” a explicat Mihai Voropchievici.

Horoscop Tipologia A: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 - 2019 va fi un an excelent. Zile superbe, cu împliniri, prosperitate, evenimente magice. Bun pentru căsătorii, călătorii, foarte bun pentru cupluri. Cuplul este pe primul plan în acest an. Poate apărea o mutare pe alte meleaguri. Mult noroc, oferte de muncă și oferte de afaceri. Vă puteți transforma proiectele în realitate. Relațiile cu probleme - an de ruptură și apar noi începuturi. Susținerea partenerului te ajută să îți îndeplinești un mare vis. Anul 2019 te face un vizionar. Știi cum să te descurci.

Horoscop Tipologia B: 2, 7, 12, 17, 22, 27 - Anul oportunităților și parteneriatelor. Să luați o decizie clară, ce vă doriți cu adevărat. Clar, scurt și la obiect. Sunt mari șanse să vi se îndeplinească dorințele. Totuși, an agitat și schimbător în prima parte. Până se liniștesc apele sunt încă pe influența anului 2018. După trimestrul I vin multe surprize plăcute. Fericire, succes, abundență financiară. Vin bani din surse nebănuite. Apar experiențe inedite. Provocarea anului este să vă adaptați unor situații.

Horoscop Tipologia C: 3, 8, 13, 18, 23, 28 - An de inventare și transformare, de eliminare a tot ce nu corespunde. Veți face curățenie în viață. Cuceriți țelul treptat, dar sigur. Pas cu pas. Vă formați contacte noi, care vă ajută în proiectele personale, câștigând bani suplimentar. Mulți vă desprindeți din relațiile toxice care vă trag în jos. Cei aflați într-o pauză relațională pot cunoaște o persoană lângă care vor înflori și se vor regenera. 

Horoscop Tipologia D: 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Sunteți în primul plan, este un an ”intim”. Faceți curățenie în propriul suflet, nu mai stăm să suspinăm după nimeni. Vă oferă anul acesta iubire și compasiune în măsura cu care și voi le oferiți. An de explorare, introspecție. Vă aduceți dorințele în prim-plan. Faci pace cu tine și cu trecutul. În al doilea semestru anul promite lucruri benefice și senzaționale pentru un viitor apropiat, unul până în cinci ani.

Horoscop Tipologia E: 5, 10, 15, 20, 25, 30 - An karmic, revelator, dar cu lecții frumoase și darnice. Acceptă provocările și demonstrează cât de capabil ești. Este un an intens, cu dezvoltare spirituală. Călătoriți mult, sunteți sănătoși, partenerii de viață vă răsfață. Divergențele care au fost în cuplu dispar ca prin minune. În a doua parte a anului apar realizări minunate în familie și plan profesional.

Citeşte mai multe despre:

Adevaruri ascunse Mihai Voropchievici
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati