x close

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Racii au parte de protecție, Vărsătorii de o dragoste nouă

06 Dec 2018   •   16:26
HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Racii au parte de protecție, Vărsătorii de o dragoste nouă

HOROSCOP.  Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toată luna decembrie în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

HOROSCOP. Berbec: Are o lună în care li se recomandă să rămână în așteptarea unor schimbări foarte importante în curând. Multe schimbări care vor veni rapid pentru nativii din Berbec. Sfârșitul de an e cu schimbări.

HOROSCOP.  Taur: A fost destul de ostracizat în acest an, în luna decembrie se porduce un salt rapid calitativ în existența lor, au trudit, iar acuma se ridică, dau lovitura la final de an. Mai bine în ultimul ceas decât deloc.

HOROSCOP. Gemeni: Sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizați, toate persoanele care îi cunosc, îi respectă, le trimit câte ceva. Luna cadourilor, la ei începe din 1 decembrie. Cadouri minunate, recompense, aprecieri.

HOROSCOP. Rac: La final de an au luna de protecție, vor fi protejați din toate punctele de vedere, în perioada postului tentațiile sunt foarte mari și păcatele sunt și mai mari, că vezi cu ochii. Aveți grijă ce faceți.

HOROSCOP. Lei: Primesc magna cum laude. Au câștigat din toate punctele de vedere, sunt pregătiți să intre în Anul Nou ca niște învingători din toate punctele de vedere.

HOROSCOP.  Fecioara: Are o lună fantastic de bună, cu multe vești bune, cu diferite cadouri, dar și o lună de bani. Lluna decembrie este luna numită de chinezi saci cu bani, 5 zile de sâmbătă, 5 de duminică, 5 de luni. Fantastice de benefice și prin odihnă și prin câștiguri deosebite, prin noi începuturi, o suită de trei. Banii sunt lângă voi, profitați și luați-i.

HOROSCOP.  Balanță: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, sms-uri, scrisorele, dar nu lucruri rele. Cineva încearcă să fie în comuniune cu ei. Primesc staturi. O lună de comunicare.

HOROSCOP. Scorpion: Sunt răsuciți, dacă până la sfârșit nu ați reușit să faceți anumite lucruri, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Numai așa veți triumfa, mai faceți ceva și pentru voi.

HOROSCOP. Sagetător: Au fost agitați tot anul, runa vine cu două sfaturi: relaxați-vă și scoteți-vă din minte fricile, temerile, spaimele vizavi de starea de sănătate a mambrilor familiei, mai apropiați sau mai îndepărtați pentru că toți sunt bine mersi. Vă faceți griji pentru că i-ați cam neglijat în ultima perioadă.

HOROSCOP. Capricorn: A muncit 11 luni, în a 12 e pregătit să înceapă o viață nouă, revigorare, renaștere pe toate planurile: fizic, mental, financiar.

HOROSCOP. Vărsători: Au o luna de dragoste, a dat Cupidon peste ei, a venit cu două tolbe de săgeți și spune așa simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte. Asta nu înseamnă că mergeți cu uratul, faceți colinde și în fiecare zi luați câte unul sau câte una. Stabiliți-vă. Simbolul dragostei nu înseamnă expansiune totală și extenuarea persoanei. Găsiți acea persoană, dragoste nouă, fierbinte șu duceți-o în anul următor că poate puneți pirostrii.

HOROSCOP. Pești: Este luna bilanțelor intime, a rezolvărilor unor probleme, pe care nu le-au dezvoltat, nu le-au rezolvat cu cei de acasă și acum spune că rezolvarea tuturor problemelor le aflați numai făcând un consiliu de familie și discutând și cu ceilalți membri.

 

Citeşte mai multe despre:

Adevaruri ascunse horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati