Horoscop rune până în ziua de duminică, cu numerologul Mihai Voropchievici. O săptămână de vis pentru Berbeci, probleme pentru Lei

22 Noi 2018   •   12:26
Horoscop rune până în ziua de duminică, cu numerologul Mihai Voropchievici. O săptămână de vis pentru Berbeci, probleme pentru Lei

HOROSCOP rune pentru săptămâna 19 - 25 noiembrie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 previziunile runelor la ”Adevăruri ascunse” pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP Berbec- dați la o parte grijile legate de trecut, pregătiți-vă pentru o săptămână de vis.

HOROSCOP Taur - aveți posibilitatea să rezolvați toate problemele, dar doar prin dialog.

HOROSCOP Gemeni - o săptămână de mesaje, de telefoane, scrieri. Unul dintre aceste mesaje va fi de foarte mare importanță.

HOROSCOP Rac - regenerare totală, poate începe o viață nouă. O săptămână plină de revigorare.

HOROSCOP Leu - e răcit, e obosit, mai are și o săptămână grea, trebuie să dea dovadă de răbdare și să suporte mici vicisititudini. Nu îi place vremea rece.

HOROSCOP Fecioară - trebuie să abordeze total diferit problemele. Schimbați macazul și atitudinea.

HOROSCOP Balanță - au o săptămână în care trebuie să lupte să își consolideze poziția și acasă și în societate. Să se mai intereseze și de ei, nu doar de alții.

HOROSCOP Scorpion - schimbări majore, lucruri bune. Țineți-vă tare!

HOROSCOP Săgetător - este pus în situația de a afla un adevăr foarte important, care le poate schimba viața sau opțiunile. Pentru cei care au făcut rele, poate veni cu un marcaj.

HOROSCOP Capricorn - au două variante, să caute un job nou sau să vrea un schimb de locuință. Vor acționa extraordinar de bine.

HOROSCO Vărsător - este pe picior de bătălie, de ceartă. Nu vă ambalați, nu explodați, fiți calmi, totul se rezolvă.

HOROSCOP Pești - grijă să nu dea amploare discuțiilor, sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Atenție mare cum acționați, controlați-vă!

Parteneri
x close