Horoscop rune pentru final de septembrie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele intră într-o nebuloasă, fertilitate și belșug pentru Pești

25 Sep 2018   •   15:52
Horoscop rune pentru final de septembrie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele intră într-o nebuloasă, fertilitate și belșug pentru Pești

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă la Antena 3, horoscopul runelor pentru această săptămână.

HOROSCOP Berbec - trebuie să își consolideze absolut toate forțele pentru a se poziționa în societate, la locul de muncă și în familie. 

HOROSCOP Taur - o săptămână de alergătură multă, puțin răsturnată. Se anunță o călătorie.

HOROSCOP Gemeni - și ei sunt puțin de-andoaselea, dar se rezolvă. Au nevoie de răbdare și să nu încerce să forțeze norocul.

HOROSCOP Rac - ambiguitate, ar vrea schimbarea locului de muncă sau a locuinței, pot lua deciziile cele mai bune în funcție de lucrurile care îi macină.

HOROSCOP Leu - sunt lipsiți de precauție și intră într-o zonă de impact, unde nu sunt acceptați. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum acționați.

HOROSCOP Fecioara - o săptămână în care nimeni nu o înțelege, este într-o nebuloasă, nu știe ce vrea, nu se exteriorizează. Singurele rezolvări la face cu voia Domnului.

HOROSCOP Balanță - săptămâna vine cu rezolvări pentru întrebările care îi frământă. Rezolvarea vine cu dialog

HOROSCOP Scorpion - sunt protejați de forțele divine, împotriva tuturor forțelor malefice care îi înconjoară. Rodul cercetărilor va fi extraordinar de bogat.

HOROSCOP Săgetător - atenție, pericol de luptă. Mici dispute. Fiți calmi, nu explodați, totul se rezolvă, e ok.

HOROSCOP Capricorn - o săptămână de dragoste, începe să caute. A mai căutat acum vreo două luni, acum mai caută încă o dată. Dragoste nouă, pasională. Cei căsătoriți, țineți-vă bine!

HOROSCOP Vărsător - au avut ceva probleme, aveți posibilitatea să începeți o viață nouă. Influxuri de rejuvenare.

HOROSCOP Pești - fertilitate și belșug. Nu înseamnă doar procreere, înseamnă și a face lucrurile să fie rodnice. Visele s-ar putea împlini

Parteneri
x close