HOROSCOP rune pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii dau lovitura. Racii au parte de o dragoste fierbinte

14 Sep 2019   •   20:31
HOROSCOP rune pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii dau lovitura. Racii au parte de o dragoste fierbinte

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC - au o săptămână în care să devină mobilizatori. Trebuie să își consolideze poziția din familie, din societate și din carieră.

HOROSCOP TAUR- au o săptămână în care se produce un salt calitativ în viața lor. Au dat lovitura.

HOROSCOP GEMENI - veți găsi rezolvarea lasându-i pe alții să vorbească. Sfatul e să faceți un consiliu.

HOROSCOP RAC - nu are probleme. Vor avea o dragoste nouă și fierbinte.

HOROSCOP LEU - schimbă macazul. Abordează altfel problemele și schimbă tactica.

HOROSCOP FECIOARĂ- lasă la o parte toate fricile și spaimele legate de trecut. Trăiește în prezent. Pregătește-te de o schimbare în bine.

HOROSCOP BALANȚĂ - trebuie să fiți pregătiți de o suită de schimbări majore.

HOROSCOP SCORPION - intră într-o săptămână de nebuloasă. Nimeni nu se înțelege cu ei. Trebuie să găsească alte deschideri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - nu forța mâna norocului. Lucrurile bune vin alături de surprize pe care le primesc doar cei care știe să aștepte.

HOROSCOP CAPRICORN - faceți bagajele. Urmează o călătorie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - e sfătuit să nu mai umble creanga. Trebuie să stea în cuibul lor de fericire. Trebuie să fie pregătiți de schimbare.

HOROSCOP PEȘTI - sunt puși pe ceartă. Va fi o bătălie furtunoasă.

Parteneri
x close