x close

HOROSCOP. Runele pentru toată săptămâna 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii vor afla un adevăr fantastic. Gemenii vor fi protejați pe toate planurile

23 Dec 2018   •   23:47
HOROSCOP. Runele pentru toată săptămâna 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii vor afla un adevăr fantastic. Gemenii vor fi protejați pe toate planurile

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 23-29 decembrie.

HOROSCOP. Berbec - acești nativi sunt puțin de-a îndoaselea în această săptămână, vor fi întârzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ în existența lor. Va fi ceva fantastic de benefic. 

HOROSCOP Taur - intră în a două săptămână consecutiv în discutarea pentru a rezolva niște probleme. Este tot încăpățânat. Trebuie să angreneze o discuție în familie sau cu cei apropiați.

HOROSCOP Gemeni - Dumnezeu le oferă protecție totală în ultima lună a anului. Vor avea protecție împotriva tuturor forțelor malefice, gândurilor negre, a energiilor negative.

HOROSCOP Rac - au o nebuloasă în minte. Un fel de mister pe care nu îl poate desluși nimeni. S-au cufundat în griji, în lucruri tainice. Sunt cufundați într-un total mister. Doar o forță divină îi poate ajuta.

HOROSCOP Leu - Vor afla un adevăr fantastic de important, care le poate schimba viața. S-ar putea să vină cererea în căsătorie. 

HOROSCOP Fecioară - este o săptămână de dragoste, de ceva nou și fierbinte. Dacă nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie să fie pasionali și exuberanți.

HOROSCOP Balanța - sunt pe o poșghiță de gheață foarte subțire. Cineva i-a atenționat și s-ar putea să explodeze. Atenție mare la cum reacționați cu cei din jur și cum vă purtați. Ce spuneți e greu de întors.

HOROSCOP Scorpion - Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele se împlinesc.

HOROSCOP Săgetător - Schimbă macazul. Abordați alfel problemele care vă interesează. Trebuie o schimbare de atitudine totală.

HOROSCOP Capricorn - se ceartă cu Balanța. Va fi o dispută furtunoasă. Își vor impune punctul de vedere. Puteți câștiga și fără a antama o bătălie.

HOROSCOP Vărsător - trebuie să se pregătească de o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare.

HOROSCOP Pești - au un gând, o schimbare a loculului de muncă sau a locuinței. Pregătesc un Revelion incredibil, însă vor munci și acolo.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Mihai Voropchievici Adevaruri ascunse rune
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati