HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Taurii au probleme emoționale, Scorpionii au parte de tot soiul de surprize

27 Sep 2018   •   16:27
HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Taurii au probleme emoționale, Scorpionii au parte de tot soiul de surprize

HOROSCOP Berbec

Încearcă să acorzi mai multă atenţie celor din jurul tău. Nu doar opinia ta contează, aşa că atitudinea de superioritate pe care o afişezi te va arunca în unele conflicte. În plus, eşti predispus la cheltuieli mari, pentru lucruri de care nu ai nevoie.

HOROSCOP Taur

Te confrunţi cu unele probleme emoţionale. Stresul din ultima perioadă a început să te doboare, iar sensibilitatea a ajuns la un alt nivel. Încearcă să îţi acorzi puţin timp pentru tine, pentru a putea să te relaxezi.

HOROSCOP Gemeni

Ai o săptămână aglomerată în care nu reuşeşti să îţi acorzi timp pentru propria persoană. De asemenea, ai făcut nişte promisiuni faţă de membri din familie, iar acestea reprezintă încă un motiv de stres. Discută cu cei din familie, vor înţelege.

HOROSCOP Rac

Îţi doreşti să te perfecţionezi la locul de muncă, motiv pentru care îţi dedici întreaga săptămână acumulării de noi informaţii. Înveţi cât de mult poţi, iar acest lucru îţi dă o stare generală de bine. Rezultatele vor apărea.

HOROSCOP Leu

Se anunţă o săptămână activă. Participi la tot felul de activităţi, încerci lucruri noi şi descoperi noi hobby-uri. Este o săptămână productivă şi profiţi la maximum de ea. Flexibilitatea şi adaptabilitatea de care dai dovadă te surprind şi pe tine.

HOROSCOP Fecioară

Acorzi atenţie proiectelor mai vechi şi te concentrezi şi asupra ideilor pe care le au cei din jurul tău. Cunoşti oameni noi, cu idei interesante, de la care înveţi multe lucruri. Eşti receptiv şi de aceea eşti în centrul atenţiei.

HOROSCOP Balanţă

Se anunţă o săptămână destul de aglomerată, în care nu vei reuşi să te concentrezi. În schimb, în ciuda impedimentelor, vei încerca să-ţi îndeplineşti toate angajamentele, iar spre sfârşitul săptămânii, lucrurile vor începe să se aşeze.

HOROSCOP Scorpion

Săptămâna aceasta va fi una plină de surprize: unele plăcute şi unele neplăcute. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să discuţi cu cei apropiaţi despre problemele cu care te confrunţi, pentru a putea trece mai uşor peste dificultăţi.

Mai multe, pe Jurnalul.

Parteneri
x close