x close

HOROSCOP săptămâna 22-28 octombrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Balanțele reduc cheltuielile, Racii își schimbă dispoziția în dragoste

de D.G.    |    22 Oct 2018   •   12:24
HOROSCOP săptămâna 22-28 octombrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Balanțele reduc cheltuielile, Racii își schimbă dispoziția în dragoste 817

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 previziunile săptămânii 22-28 octombrie.

HOROSCOP BERBEC. Berbecii pun accentul pe bani, câștiguri, bunuri. Lăcomia este foarte accentuată în acest interval. S-ar putea ca cineva să se supere pe ei. Atenție, mai ales miercuri și joi, când se simt foarte bine efectele acestei Luni Pline.

HOROSCOP TAUR. Și ei pun accentul în această săptămână pe parteneriate. Sunt foarte subliniat de aspectele astrale. Tebuie să cadă la înțelegere cu partenerul de viață sau cu un colaborator. Li se recomandă și lor să fie un pic mai receptivi la dorințele, nevoiile, slăbiciunile, vulnerabilitățile oamenilor cu care colaborează.

HOROSCOP GEMENI. E o săptămână care pune foarte mare accent pe muncă, trebuie să se organizeze, trebuie să învețe să și delege, să coopereze cu diverse persoane. Luna Plină de miercuri le-ar putea sublinia cât de mult contează ceilalți. Au foarte multe lucruri de făcut și poate că e bine să-și ia un model de abnegație.

HOROSCOP RAC.O săptămână și o lună plină care pune accentul pe iubire. În orice relații pe care le au Racii în acest moment, cu partenerul, cu copii, părinții, sunt chemați să calculeze, să analizeze și să cântărească cât au dat și cât au primit. Este posibil să-și schimbe brusc dispoziția în dragoste.

HOROSCOP LEU. Leii pun accentul mai mult pe familie. Își apără foarte bine cauza, drepturile, ce au construit până acum și nevoile. Luna Plină accentuează cramponările de confortul pe care îl doresc în acest moment. Nu vor să facă nicio schimbare. Aspectele în plan profesional sunt bune. În familie au tendința de a fi un pic egoiști.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele au foarte multe întâlniri și lucrează bine la nivel intelectual cu datele, cu știrile, cu informațiile. Le sunt foarte bine apreciate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, de aceea pot face dovada calităților intelectuale și de aceea poate este momentul să iasă în față.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele sunt foarte interesat de bani, de câștigul venit mai ales prin forțele lor. Au șansa să-și gestioneze foarte bine averea, mai puțin averea altora sau cooperarea cu partenerul de viață. S-ar putea ca miercuri Luna Plină să inspire multe Balanțe să ia niște decizii legate de separarea finanțelor sau să-și ceară drepturile.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii sunt în formă, au multe lucruri de făcut - au și cu ce. Au calități care sunt accentuate de tranzitele planetare prin semnul lor zodiacal, iar Luna Plină îi poate ajuta pe mulți dintre ei să realizeze care este scopul lor principal acum, care este interesul lor, cum pot să și-l atingă, cum pot să se evidențieze. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Aveți multe lucruri de corectat din urmă. S-ar putea ca cineva să vă arate cu degetul sau să vă reproșeze ceva. Dacă veți analiza s-ar putea să constatați că alții au avut într-adevăr dreptate. Luna Plină vă sesizează și propriile voastre defecte sau greșeli.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii au chef de mai multă iubire și de mai puțină muncă. Lipsa iubirii, a contactului afectiv cu persoana iubită se simte. Luna Plină accentuează în acest moment tema calității vieții. Capricornii vor cântări acum dacă nu cumva pierd iubirea.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Stau bine la capitolul faimă, conduc lucrurile cu mână forte, știiu foarte bine ce vor, ce-și doresc și sunt și apreciați pentu calitățile lor profesionale și experiențele pe care le-au acumulat în diverse exerciții de muncă, acolo unde au dovedit claritate și fermitate. Luna Plină de miercuri spune că dacă acceptă o propunere s-ar putea să-și strice comoditățile, orarul de viață.

HOROSCOP PEȘTI. Multe informații în această săptămână. Inclusiv pe cale oficială vin tot felul de acte, de cereri pe care trebuie să le rezolve, însă este o bătălie a părerilor, a opiniilor, principiilor și valorilor de viață. Se confruntă în acest fel cu diverse persoane din mediul apropiat. Poate constată că sunt bârfiți, dar au lăsat ei loc de interpretare greșită și sunt foarte multe explicații de dat în această săptămână.

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati