Horoscop săptămâna 25-31 mai. Berbecii încep un nou proiect, Taurii au parte de schimbări puternice

25 Mai 2018   •   10:58
Horoscop săptămâna 25-31 mai. Berbecii încep un nou proiect, Taurii au parte de schimbări puternice

HOROSCOP. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

HOROSCOP. Berbec

HOROSCOP. Puteți avea succes în orice proiect pe care îl veți întreprinde în următoarea lună. Veți avea o viață socială intensă, din care nu vor lipsi întâlnirile cu rudele și prietenii. Poziția planetei Venus vă poate afecta în diferite moduri, unele cu referire la cheltuieli exagerate pentru casă ori la relația cu unul din părinți. Cu siguranță veți fi nemulțumite de ceva.

HOROSCOP. Taur

HOROSCOP. Cu Uranus în semnul vostru, oricât de mult vă place stabilitatea și nu agreați schimbările, va trebui să învățați să le acceptați, pentru că vor face parte din viața voastră. Aveți șansa să testați aceste ape noi înainte de a trece la apăsarea pedalei de accelerație. Deocamdată, începeți să faceți un plan de acțiune care necesită evaluarea bugetului și a termenelor de pus în aplicare.

HOROSCOP. Gemeni

Dorințele voastre interioare se pot afla la o răscruce. Sunteți împărțite între impulsurile voastre iraționale și nevoia de a vă stabiliza. Este posibil să aveți dificultăți în găsirea unui echilibru. Problema este că nu știți ce vreți sau dacă ceea ce vreți este accesibil. Gândiți-vă puțin și încercați să stăpâniți partea instinctivă și fanteziile!

HOROSCOP. Leu

Este posibil să vă retrageți în singurătate, să meditați profund, să vă  faceți autoanaliza. Analizați modul în care situațiile de la locul de muncă vă pot influența bunăstarea și sănătatea emoțională. Dacă nimic nu este satisfăcător, e timpul să priviți în zare, spre orizonturi mai largi. Nu acționați acum, aveți nevoie de puțin timp ca să faceți loc pentru ceva nou.

HOROSCOP. Fecioară

Decideți să faceți curățenie în casă. Dragostea voastră vizavi de mediul de acasă devine evidentă, pentru că acolo o să vă simțiți cel mai bine, bucurându-vă de mâncare bună și dialog în jurul mesei de bucătărie. Dragostea la prima vedere ar putea să bată la ușă, depinzând de voi dacă îi deschideți sau nu.

HOROSCOP. Balanță

HOROSCOP. Veți beneficia de recompense pentru munca voastră. De asemenea, va trebui să dovediți acum că v-ați învățat lecția înțelepciunii, căci răni vechi pot reveni la suprafață. Sentimental, dacă în sfera dragostei soarele nu strălucește, înseamnă că nu a venit momentul. Nu este nimic rău să fii singur ci, dimpotrivă, puteți analiza trecutul și să învăța o lecție din vechile greșeli.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri
x close