HOROSCOP săptămâna 25 februarie-3 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor dreptate, Leii constată o investiție inutilă

de S.T.    |    24 Feb 2019   •   23:08
HOROSCOP săptămâna 25 februarie-3 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor dreptate, Leii constată o investiție inutilă Foto: captură Antena 3

Horoscop Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie.

HOROSCOP BERBEC. Berbecii vor să își facă dreptate, au multe lucruri de rezolvat mai ales sub aspect administrativ. Ziua cea mai tensionată este ziua de miercuri, e bine să evite altercațiile  sau ieșirile violente. Vineri primesc vești bune.

HOROSCOP TAUR. Tauri caută surse financiare, vor să rezolv multe lucruri cu ajutorul celorlalți. Au nevoie de persoane competente cu care colaborează, ziua tensionată este miercuri mai ales dacă au sentimentul că pierd pe mâna celorlalți.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au relații importante, lămuresc greu o persoană. Luni se simt puțin sacrificați și puși la treabă și vor negocia. Marți miercuri poate chiar și joi vor negocia.

HOROSCOP RAC. Racii încep săptămâna foarte bine sunt inspirați și au o dispoziție voioasă. Aceștia se luptă cu indolența profesională.

HOROSCOP LEU. Leii constată o investiție inutilă, luni nu sunt prea vizibili însă marți și miercuri sunt foarte vocali pentru că trebuie să facă față unor situații dificile. Sunt puși pe treabă joi și vineri să aplice soluțiile pe care le-au gândit fiind foarte eficienți.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele au suspiciuni în parteneriat, pot avea succes datorită unor intermediari care pun o vorbă bună pentru ele.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele caută o soluție la mai multe probleme, pot băga bani în buzunar de la începutul săptămânii. Ziua tensionată este miercuri mai ales în comunicarea cu colegii de serviciu. Vineri este o zi bună cu rezultate mulțumitoare.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii cheltuie pentru confort. Miercuri au o zi tensionată din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii se simt ținuți pe loc. E nevoie de atenție la sănătate în ziua de luni, miercuri au o zi tensionată și riscă să reacționeze greșit.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii nu sunt acolo unde își doresc. Ziua de vineri îi inspiră să se clarifice în legătură cu adevaratele lor nevoi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii pot reuși dar sunt demobilizați. Ar trebui să profite la maxim de postura pe care o au în prezent. Miercuri este o zi tensionată sub aspect financiar, vineri reușesc să recupereze tot ce au pierdut.

HOROSCOCP PEȘTI. Peștii se angajează în prea multe sarcini, dar se mobilizează.

Parteneri
sati
x close