x close

HOROSCOP săptămâna 4-9 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii se afirmă în carieră. Leii înțeleg și manifestă iubirea

04 Dec 2018   •   11:48
HOROSCOP săptămâna 4-9 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii se afirmă în carieră. Leii înțeleg și manifestă iubirea

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 4-9 decembrie.

HOROSCOP Berbec - schimbă planurile în această săptămână. Își dau seama că și-au făcut iluzii și că nu pot conta pe unele persoane. Toată viziunea de ansamblu se modifică.

HOROSCOP Taur - pot analiza mai limpede cum se poziționează față de o persoană importantă din viața lor. Vor realiza că au fost cam altruiști, iar asta costă.

HOROSCOP Gemeni - își reorganizează activitățile, fac ce pot și le place. Luna nouă îi va ajuta să înțeleagă cum au fost percepuți până acum. Unii vor considera că cineva s-a jucat cu sentimentele lor.

HOROSCOP Rac - sentimentele și relațiile cu persoanele iubite se decantează. Au de rezolvat aspecte juridice și legale la locul de muncă. 

HOROSCOP Leu - înțeleg și manifestă iubirea. Vor vedea în ce se angajează în iubire și câte sunt capabili să facă. Unii vor avea parte de mari jurăminți și mari promisiuni.  Sunt corecții legate de angajamente privind planul sentimental.

HOROSCOP Fecioară - au foarte multe activități și au nevoie de ajutorul familiei. Unele vor obține acest sprijin, altele nu. De aceea trebuie să se gândească la independeța față de familie.

HOROSCOP Balanță - se gândesc la bani. Sunt mai atente la cheltuieli, dar și metodele prin care ar putea face bani în plus. Luna nouă pune accent pe reguli, atât la muncă și acasă. Trebuie să fie mai maleabile.

HOROSCOP Scorpion - au o lună nouă în zona banilor. Economiesesc, nu au voie să cheltuiască. Ar fi bine să se abțină din a face un cadou.

HOROSCOP Săgetător - se repoziționează față de întreaga lor viață. Unii se dezgheață și vor să fie activi. Alții pun mai mult preț pe viața de cămin.

HOROSCOP Capricorn - se pot împăca cu un prieten, pot face alianțe. La muncă se pot confrunta cu jocuri de culise a șefilor sau colegilor pe care nu le înțeleg.

HOROSCOP Vărsător - deschide un culoar de afirmare în carieră. Au multe lucruri de corectat la imaginea lor publică. Luna nouă vorbește de relații și socializare.

HOROSCOP Pești - o funcție mai înaltă care le-a fost propusă li se va părea o pălărie prea mare. Ori trebuie să se pregătească, ori să renunțe politicos.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Camelia Pătrăşcanu saptamana
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati