x close

HOROSCOP. Topul zodiilor care sigur se despart

25 Sep 2018   •   17:00
HOROSCOP. Topul zodiilor care sigur se despart Foto: pexels.com

HOROSCOP. Dacă unii nativi caută stabilitate şi conexiune constantă, există şi persoane care fug de responsabilitate sau implicare. Există perechi de zodii care, indiferent de câte compromisuri vor face, nu vor rezista în timp.

HOROSCOP Capricorn şi Săgetător

HOROSCOP Două persoane din lumi total paralele. Capricornul va fi cu uşurinţă dezamăgit de nativul Săgetător care nu îi va putea oferi dragostea de care el are nevoie. Deşi spune că nu are nevoie de dovezi de iubire, Capricornul pune mare accent pe gesturi tandre şi complimente, scrie yourtango.com

HOROSCOP Peşti şi Leu

HOROSCOP Leul este dispus să se dedice 110% atunci când se implică într-o relaţie, dar nu poate tolera niciun semn de pesimism sau victimizare din partea partenerului său. Cu alte cuvinte, o relaţie cu un nativ Peşti se va termina foarte repede. Vărsător şi Taur Vărsătorul este un semn care se străduieşte întotdeauna să-şi păstreze libertatea. Acesta este motivul pentru care un partener Taur este cea mai rea alegere posibilă. Taurii caută stabilitate şi conexiune constantă.

Mai multe, pe Adevărul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati