x close

HOROSCOP weekend 13-14 octombrie. Berbecii cer ajutorul, atenție mare la Săgetători!

12 Oct 2018   •   17:33
HOROSCOP weekend 13-14 octombrie. Berbecii cer ajutorul, atenție mare la Săgetători!

HOROSCOP Berbec

În acest weekend înveţi să renunţi la orgoliu şi să soliciţi ajutorul celor din jurul tău atunci când ai nevoie, cu atât mai mult cu  cât prietenii tăi ţi-au dovedit de fiecare dată că te poţi baza pe ei.

HOROSCOP Taur

Te gândeşti mult la trecut. Chiar dacă iniţial ai crezut că ai trecut peste o anumită etapă din viaţa ta, în acest weekend îţi dai seama că acea rană nu este complet vindecată. Discută cu cineva apropiat.

HOROSCOP Gemeni

Nu ştii care ar trebui să fie următorul pas pe care să îl faci pentru a putea să ajungi în punctul în care îţi doreşti. În plus, partea emoţională nu te ajută să te relaxezi. Încearcă să discuţi cu cineva pentru a scăpa de energia negativă.

HOROSCOP Rac

Descoperi noi moduri prin care să îţi cultivi talentele şi creativitatea. În plus, ştii cum să atragi atenţia oamenilor care ar putea să te ajute să-ţi îndeplineşti visul. Weekendul acesta te dezvolţi!

HOROSCOP Leu

Ai planuri mari şi nu mai ai de gând să renunţi la ele sau să le pui pe locul doi. Îţi concentrezi toată energia asupra lucrurilor pe care ştii că le ai de făcut pentru ca viaţa ta să ajungă în punctul în care îţi doreşti.

HOROSCOP Fecioară

Primul weekend plin de relaxare, după toată agitaţia din ultima perioadă. Acum a venit momentul să petreci puţin timp de unul singur, în intimitatea oferită de propria locuinţă pentru a putea să-ţi încarci bateriile.

HOROSCOP Balanţă

Îţi concentrezi toată atenţia asupra acumulării de informaţii. Descoperi un nou subiect care te atrage, iar orice dialog pe care încerci să îl porţi se îndreaptă, inevitabil, către această direcţie.

HOROSCOP Scorpion

În acest weekend te bucuri de rezultatul eforturilor din ultima săptămână. Astfel, petreci timp cu prietenii şi reuşeşti, în cele din urmă, să te distrezi, după toată munca din ultima perioadă.

HOROSCOP Săgetător

Înveţi care este puterea cuvintelor. Eşti predispus la unele conflicte, tocmai pentru că nu îţi alegi cuvintele cu grijă, ci tinzi să le arunci fără să te gândeşti la ce simte cel din faţa ta. Empatizează mai mult!

Mai multe, pe Jurnalul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati