Horoscop weekend 20-21 octombrie. Berbecii se ceartă pe bani, Vărsătorii sunt în mare pericol

19 Oct 2018   •   19:26
Horoscop weekend 20-21 octombrie. Berbecii se ceartă pe bani, Vărsătorii sunt în mare pericol

HOROSCOP Berbec

Te gândeşti din ce în ce mai mult la situaţia financiară, iar acest lucru îţi poate aduce unele conflicte cu persoana iubită. Încearcă să te gândeşti mai mult care sunt priorităţile tale.

HOROSCOP Taur

Discuţi cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp şi care reuşeşte să te facă să te simţi înţeles. Reuşeşti să te relaxezi în acest weekend şi îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

HOROSCOP Gemeni

În acest weekend te îndoieşti mult de tine şi îţi impui limite care nu au sens. Această energie negativă pe care ai adoptat-o nu te va ajuta la nimic, aşa că încearcă să discuţi cu cineva apropiat despre cum te simţi.

HOROSCOP Rac

În sfârşit găseşti curajul de a discuta cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat despre lucrurile care te deranjează în relaţia voastră. O să fii uimit cât de multe beneficii poate aduce comunicarea.

HOROSCOP Leu

Vei avea parte de un conflict destul de aprins cu o persoană apropiată care critică orice acţiune a ta. Dacă simţi că apropierea de această persoană nu aduce nimic bun, e timp să te îndepărtezi.

HOROSCOP Fecioară

Petreci mult timp cu prietenii, în acest weekend. Nu aţi mai stat de mult împreună, iar acum este momentul ideal pentru a discuta despre toate lucrurile care vi s-au înţâmplat în ultima vreme.

HOROSCOP Balanţă

Te gândeşti de mult să-ţi deschizi propria afacere, iar reacţia din partea familiei nu este cea la care te aşteptai. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să apelezi la argumente, dacă vrei să îi faci să te înţeleagă.

HOROSCOP Scorpion

Eşti creativ şi profiţi de fiecare ocazie pentru a dovedi asta. De asemenea, eşti pregătit să încerci lucruri noi, pentru care nu ai avut curajul.

Mai multe, pe Jurnalul.

Parteneri
x close