HOROSCOP WEEKEND, 22 - 23 decembrie. Racii reușesc tot ce își propun, Gemenii fac o investiție bună

de D.G.    |    22 Dec 2018   •   00:21
HOROSCOP WEEKEND, 22 - 23 decembrie. Racii reușesc tot ce își propun, Gemenii fac o investiție bună Foto: Pixabay.com

Berbec

Ai parte de o reuniune de familia. Nu aţi mai petrecut de mult timp împreună, iar această reîntâlnire îţi transmite o mulţime de energie pozitivă.

Taur

Petreci timp concentrându-te pe talentele pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Vrei să faci o schimbare semnificativă, aşa că îţi doreşti să faci performanţă.

Gemeni

Faci o investiţie, care deşi pare neinspirată la prima vedere, se va dovedi a fi chiar înţeleaptă. Te bucuri de perspectiva unor câştiguri financiare însemnate.

Rac

Luna plină este în semnul tău, ceea ce înseamnă că ai toată determinare şi toată energia pozitivă de care ai nevoie pentru a face tot ce îţi propui, în acest weekend.

Leu

Emoţiile sunt mai amplificate decât în mod normal şi începi să discuţi despre ceea ce simţi cu o persoană dragă ţie. Această deschidere te va ajuta să înţelegi altfel lucrurile.

Fecioară

Petreci timp cu un prieten vechi, cu care nu ai mai stat de ceva timp şi cu care simţi că ai o conexiune specială. Discutaţi despre orice vă trece în minte, iar acest lucru te relaxează.

Balanţă

Creativitatea este prezentă în acest weekend şi reuşeşti, astfel, să duci la bun sfârşit un proiect important pentru viitorul carierei tale.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

x close