Horoscop weekend, cu Camelia Pătrășcanu. E momentul să ne depășim absolut toate limitele, Marte aduce îndrăzneală

21 Iul 2018   •   09:55
 Horoscop weekend, cu Camelia Pătrășcanu. E momentul să ne depășim absolut toate limitele, Marte aduce îndrăzneală

HOROSCOP.  Sambata avem nevoie de sprijin. Sunt zile foarte bune pentru a ne baza pe calitatile altora mai ales cand crem un sfat sau vrem o solutie la o problema care ne depaseste. Daca n-avem astfel de aliati atunci e clar ca trebuie sa ne depasim limitele si sa cautam adanc in sufletul nostru iesirea. Placerile senzuale reusesc sa ne deconecteze putin. Masa va fi mai incarcata si paharul mai plin.

HOROSCOP.  Duminica ne-ar face bine o reculegere si o rupere de cotidian. Nu atat o excursie cat o iesire intr-un cadru care ne da o alta versiune a realitatii, o alta perspectiva a vietii noastre ori a situatiei care ne framanta. E o zi potrivita pentru raspunsuri spirituale si o perspectiva globala asupra existentei si a destinului nostru.

HOROSCOP.  Marte mai aduce si indrazneala de ne descoperi propria voce, talente si daruri. Cu ce suntem inzestrati, care este autenticitatea noastra. Este momentul cand renuntam sa facem ceva doa rpentru ca asa am invatat. Mai vrem sa ne convingem singuri ca asa e bine pentru noi. Si daca nu e atunci schimbam - comportamente, pasiuni, scoala, principii, slujbe, relatii. Nu oamenii sunt respinsi ci nesinceritatea, impostura si compromisurile care ne fura libertatea si autenticitatea.

HOROSCOP.  Unii oameni nu ne vor accepta decat daca acceptam subordonarea, daca ne respectam niste angajamente in care nu mai credem sau care ne-au fost smulse ori induse manipulativ. In acest caz oamenii care ne vor mai mici decat suntem vor fi indepartati odata cu programele lor pentru noi.

 

Parteneri
x close