HOROSCOP WEEKEND. Leii petrec timp cu familia, Săgetătorii fac alegeri dificile

de D.G.    |    28 Sep 2018   •   23:09
HOROSCOP WEEKEND. Leii petrec timp cu familia, Săgetătorii fac alegeri dificile foto: Pixabay.com

Berbec

Berbecii vor petrece mult timp alături de persoana iubită, iar acest lucru îi ajută să se relaxeze şi să se bucure din toată inima. Vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine şi vă încărcaţi cu energie.

Taur

În sfârşit! Un weekend plin de linişte şi relaxare. Petreci mult timp de unul singur, dar faci loc şi prietenilor sau familiei. Reuşeşti să îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni

Petreci timp alături de persoanele dragi din viaţa ta, însă te ocupi şi de muncă. De asemenea, începi să priveşti lucrurile mai relaxat şi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Ai parte de o surpriză în aceast weekend, surpriză care îţi va ridica starea de spirit. Te încarci cu energie şi petreci cât de mult timp poţi cu prietenii. Nu v-aţi mai distrat de mult aşa.

Leu

Petreci timp cu familia, însă mintea ta nu este prezentă acolo. Nu te poţi concentra pe nimic, te gândeşti la problemele de la locul de muncă, iar asta îţi va aduce o mulţime de stres.

Fecioară

Îţi doreşti să faci cât mai multe lucruri şi pui multă presiune pe tine. Ratezi momente frumoase, pentru că nu reuşeşti să trăieşti în prezent, ci te gândeşti la toate lucrurile pe care nu le faci.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

x close