Horoscop zilnic 19 octombrie 2018: Scorpionii plănuiesc să se căsătorească în mare-mare secret

18 Oct 2018   •   18:20
Horoscop zilnic 19 octombrie 2018: Scorpionii plănuiesc să se căsătorească în mare-mare secret

Horoscop Berbec
Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza deloc pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor bani.

Horoscop Taur
Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată, în primul rând pentru că această de simte obligată să va ţină lecţii de atitudine. Este posibil să nu reuşiţi să va achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale.

Horoscop Gemeni
Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligaţiile vă ţin departe de casă. Sistaţi pentru moment diligenţele necesare unor deplasări mai lungi şi faceţi investiţii pentru îmbunătăţirea stării de sănătate.

Horoscop Rac
Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici rudele apropiate, protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

Horoscop Leu
Astăzi înregistraţi rezultate financiare şi relaţii colegiale excepţionale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Uneori aveţi impresia că bateţi pasul pe loc şi nu avansaţi.

Horoscop Fecioara
Celibatarii sunt din ce în ce mai conştienţi că trebuie să se căsătorească şi sunt gata să accepte orice propunere. Seară, casa vă este plin de oaspeţi şi nu aveţi cum să ocoliţi o întâlnire cu foştii amici.

Horoscop Balanţa
Nu vă plac deloc schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor. Toată ziua, vorbiţi prea mult, şi faceţi excese periculoase.

Horoscop Scorpion
Preferaţi să nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul din partea rudelor.

Horoscop Săgetător
Invidiile provocate de succesele financiare rămân la ordinea zilei. Cei mai mulţi doresc să înlocuiască fostele relaţii de amiciţie cu unele colegiale, însă au parte de reacţii agresive şi vor renunţa.

Mai multe, pe Jurnalul.

x close