Horoscop 13 iulie - 19 iulie. Berbecii caută soluții pentru casă. Racii se confruntă cu crize de identitate

14 Iul 2018   •   15:32
Horoscop 13 iulie - 19 iulie. Berbecii caută soluții pentru casă. Racii se confruntă cu crize de identitate

HOROSCOP. Luna iulie se anunţă o lună palpitantă pentru toţi nativii. În timp ce unii dintre aceştia îşi fac planuri de  căsătorie, alţii se dedică vieţii profesionale şi au numai de câştigat din plin în plan financiar. Află ce ţi-au pregătit astrele în perioada următoare. 

HOROSCOP Berbec

Accentul perioadei se pune pe stimularea vieții domestice. Căutați soluții pentru a vă simți acasă în siguranță, pentru a vă găsi acolo confortul. Să îmbunătățiți toate astea înseamnă de fapt  îmbunătățirea lucrurilor tangibile din locuință sau îmbunătățirea relațiilor de familie. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme importante în acest moment.

HOROSCOP Taur

Aspectele astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și predare. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Aceștia pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. 

HOROSCOP Gemeni

Se pune accentul pe perspectivele financiare, pe statutul financiar și material. Veți încerca să găsiți variante pentru mărirea veniturilor prin extinderea resurselor. Faceți datorii mari în timp ce achiziționați diverse obiecte, ceea ce va satisface oricum ego-ul. Rezultatele eclipsei solare din cadrul celei de-a doua case ar putea varia de la prosperitate la ruină.

HOROSCOP Rac

Se activează dezvoltarea personală, iar recunoașterea este esențială pentru respectul de sine, dezvoltare și progres. Recunoașterea unei slăbiciuni este la fel de importantă ca recunoașterea punctelor forte, căci nicio persoană nu poate exista fără o formă de slăbiciune. Unele native se confruntă cu crize de identitate sau au îndoieli.

Continuarea aici.

Parteneri
x close