x close

HOROSCOPUL runelor pentru săptămâna 11 - 17 martie 2019, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele să aibă pregătite bagajele, Leii sunt favoriții astrelor

09 Mar 2019   •   20:38
HOROSCOPUL runelor pentru săptămâna 11 - 17 martie 2019, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele să aibă pregătite bagajele, Leii sunt favoriții astrelor Exclusiv

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 mesajul runelro pentru fiecare zodie. 

Atenționări pentru Tauri și Pești, vești minunate pentru Lei și Berbeci.

HOROSCOP BERBEC - încep să iasă din amorțeală. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Revigorare în toate planurile, bucurați-vă de viață.

HOROSCOP TAUR- au o săptămână mai grea, care le pune la încercare gândirea și sănătatea. Aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și odihnă, e o săptămână de încercări. 

HOROSCOP GEMENI - o suită de schimbări majore, la fel ca în cazul Berbecilor.

HOROSCOP RAC - au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalți, să nu mai trăiască în trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar, dialogul nu înseamnă monolog.

HOROSCOP LEU - câștigă pe toate planurile, sunt favoriții săptămânii viitoare.

HOROSCOP FECIOARĂ - muncesc mult, iar astrele le anunță o călătorie. Poate fi și vacanță, cert este că aveți nevoie de bagajele pregătite.

HOROSCOP BALANȚĂ - pot afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiți atenți, ce ați sădit, aia veți culege.

HOROSCOP SCORPION - lăsați la o parte problemele și grijile, sunt de domeniul trecutului. Pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - intră într-o săptămână cu daruri și cadouri. Cineva se gândește intens la voi.

HOROSCOP CAPRICORN - relaxați-vă și nu vă mai faceți griji pentru alții. Mergeți să-i vedeți pe cei apropiați, pentru că le este dor de voi. Scăpați de ipohondria din capul vostru.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - visează la lucruri bune. Ori o schimbare de locuință, ori a locului de muncă. Dar doar una poate fi favorabilă.

HOROSCOP PEȘTI - vor acum totul, sunt sfătuiți să aibă răbdare. Tot ce înseamnă lucruri bune, surprize plăcute, toate sunt făcute pentru cei care au răbdare.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati