Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 ianuarie - 3 februarie, cu Mihai Voropchievici. Balanțele au încurcat-o, Gemenii sunt puși pe scandal

26 Ian 2019   •   20:23
Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 ianuarie - 3 februarie, cu Mihai Voropchievici. Balanțele au încurcat-o, Gemenii sunt puși pe scandal Exclusiv

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” horoscopul runelor pentru săptămâna următoare. Va fi o perioadă de excepție pentru Berbeci, Scorpioni și Capricorni.

HOROSCOP. Berbec - dă lovitura. Salt rapid, calitativ, primește recompense pentru munca sa.

HOROSCOP. Taur - o săptămână în care este la mâna Domnului. Este o nebuloasă în capul său. Sunt înconjurați de mister și necunoscut.

HOROSCOP. Gemeni - sunt puși pe scandal. Bătălii furtunoase, dispute. Încercați să fiți calmi și să nu dați curs provocărilor celor din jur.

HOROSCOP. Rac - poate găsi o rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, discutând cu ceilalți membri ai familiei. Se grevează cu prea multe sarcini.

HOROSCOP. Leu - o săptămână de mesaje, își pregătește terenul. Comunicare și atenție la un mesaj mai special, o provocare. 

HOROSCOP. Fecioara - poate să afle un adevăr crunt sau unul care să o încânte. Este reversul medaliei la ce a construit de la începutul anului până acum. 

HOROSCOP. Balanța - au cam încurcat-o. Lipsă de chef, disconfort.

HOROSCOP. Scorpion - începe o viață nouă, revigorare, universul contribuie la starea lui de bine. Are o săptămână de explozie.

HOROSCOP. Săgetător - pojghiță subțire de gheață. Aveți grijă cum vă impuneți punctul de vedere. 

HOROSCOP. Capricorn - săptămână de protecție din toate punctele de vedere. Răzbunarea lor este cruntă.

HOROSCOP. Vărsător - au de dus o mică bătălie cu cei din jur. Să nu fie îngrijorați, tot ei vor câștiga.

HOROSCOP. Pești - să lase grijile trecutului și să se pregătească pentru un an mai bun.

Parteneri
x close