HOROSCOPUL RUNELOR pentru weekend, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au protecție divină, Taurii și Balanțele au de purtat o bătălie

de D.G.    |    25 Ian 2019   •   00:35
HOROSCOPUL RUNELOR pentru weekend, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au protecție divină, Taurii și Balanțele au de purtat o bătălie

HOROSCOP Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, previziunile runelor până duminică.

Citește și: Lidia Fecioru: Cum recunoști un om toxic cu ajutorul unei lumânări

HOROSCOP BERBEC - Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, săptămâna viitoare. O multitudine de lucruri bune vin in viața lor.

HOROSCOP TAUR - Taurul e pus pe concert. Dezvoltă atitudini de uragan. Trebuie să se mobilizeze că sa susțină o mică bătălie. O treceți ușor dacă sunteți calmi.

HOROSCOP GEMENI - Își fac bagajele pentru că aveți o săptămână în care puteți să vă detașați. Bagajele să fie pregătite la ușă.

HOROSCOP RAC - Au o săptămână de favoruri, ceva bănuți. Pot primi un cadou minunat.

HOROSCOP LEU - Leul e pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Va avea o săptămână de fericire.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

Citește și: Mihai Voropchievici: Surprizele anului 2019, în funcție de luna în care te-ai născut. Vești extraordinare pentru cei născuți în Februarie

HOROSCOP BALANȚĂ - Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați - totul se rezolvă.

HOROSCOP SCORPION - Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica: umblați la cutia cu diplomație, lăsați răutatea dacă ați fost mai rău, deveniți mai bun - fiți mai buni, dacă e cazul.

HOROSCOP CAPRICORN - Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu. E momentul să acționați!

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Pentru Vărsători se produce un salt rapid calitativ în existența lor. Cine știe, poate câștigați la loto.

HOROSCOP PEȘTI - Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Citește și: Lidia Fecioru: Acestea sunt motivele pentru care oamenii inteligenți au mai puțini prieteni

 

 

 

Parteneri
x close