Horoscopul săptămânii 18 - 24 mai 2018. Leii au vise ciudate, Taurii au parte de obstacole de netrecut

18 Mai 2018   •   11:05
Horoscopul săptămânii 18 - 24 mai 2018. Leii au vise ciudate, Taurii au parte de obstacole de netrecut

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Nivelul ambițiilor este ridicat. Nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența prin toate mijloacele nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. Săptămâna este destul de bună din punct de vedere profesional.

Taur

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate. În cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii lui Sisif. Este inutil să forțați nota, mai bine mai așteptați. Situația de acasă va depinde de dorințele și de starea voastră de spirit. Deși trebuie să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Nu vă faceți planuri pe termen lung, ci rezolvați treburile prezente.

Gemeni

Veți avea oportunitatea de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta și a vă odihni. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi la problemele stringente. Medical, continuă vulnerabilitatea digestivă care poate impune un regim mai strict. Financiar, nu vă recomand împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Rac

Dacă abia reveniți la muncă după o perioadă de vacanță, nu va fi simplu să vă mobilizați, iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, se pot amplifica în situația în care o să dați dovadă de nesupunere și rebeliune la ordinele acelora aflați în funcții înalte. O să aveți impresia că vă este îngradită libertatea. Viața intimă o să ocupe loc important, dar riscați să nu știți să faceți distincția clară între sentiment și atracție fizică.

Leu

Un vis mai vechi are șansa de a fi adus în discuție, iar ca să-l vedeți pus în practică aveți nevoie de adepți care să vă sprijine. Planeta Marte vine cu ceva agresiune dinspre parteneri sau dușmani pe care deja îi știți. Poziția planetei indică un interes pentru competiții. Profesional, aveți de lămurit chestiuni importante. Aceeași poziție a lui Marte atenționează și asupra relației de cuplu.

sursa: clickpentrufemei.ro.

Parteneri
x close