HOROSCOPUL TAHITIAN. Află ce tip de femeie ești într-un zodiac unic

10 Sep 2018   •   21:43
HOROSCOPUL TAHITIAN. Află ce tip de femeie ești într-un zodiac unic Foto: Pixabay.com

HOROSCOPUL Horoscopul tahitian cuprinde 11 semne cu denumiri exotice si caracteristici deosebite. In functie de data pe care esti nascuta, descopera ce zodie exotica esti si cum iti influenteaza ea personalitatea.

HOROSCOPUL Iata ce spune horoscopul tahitian despre caracterul tau!

HOROSCOPUL  Perla neagra (21 martie - 29 aprilie)

Esti o fire sofisticata si seducatoare, fiind una dintre putinele femei care reusesc sa cucereasca complet un barbat de la prima privire. Carisma de care dai dovada te face sa fii mereu in centrul atentiei, asa ca nu duci niciodata lipsa de prieteni. Nu ii tin la distanta de tine nici macar impulsivitatea si pasiunea mistuitoare. Reusesti mereu sa ii surprinzi pe cei din jur si nu eziti niciodata atunci cand trebuie sa prinzi o oportunitate. Curiozitatea te impinge sa inveti cat mai multe lucruri, insa nu intotdeauna te conduce pe cai bune, asa ca nu te lasa purtata de ea.

HOROSCOPUL Orhideea (30 aprilie - 1 iunie)

Reprezentata de o floare exotica si misterioasa, nativa acestui semn este o femeie romantica si inocenta. Eleganta de care da dovada ii aduce deopotriva invidie si complimente. Ea uraste agresivitatea si iubeste ordinea si echilibrul, dand dovada de intelepciune si rabdare. Desi pari o femeie fragila, totusi demonstrezi ca nu duci lipsa  de  determinare si putere atunci cand situatia devine dificila. Esti atrasa de natura, asa ca pentru tine nu exista relaxare mai mare ca atunci cand faci drumetii.

HOROSCOPUL  Insula albastra (2 iunie - 26 iunie)

Misterioasa si discreta, nu ti-a placut niciodata sa iesi prea mult in evidenta. Cei din jur te vad deseori ca pe o persoana dificila, greu de inteles si multumit, insa putine persoane te cunosc asa cum ar trebui. Tu ai nevoie de timp pentru a-ti deschide inima in fata cuiva, asa ca nu de putine ori ai pus o bariera intre tine si ceilalti. Simti nevoia sa te protejezi de tot ceea ce vine din exterior si iti lipseste curajul de a lua o decizie care sa iti schimbe viata. In schimb, preferi sa visezi cu ochii deschisi la o lume mai buna. Nu faci niciodata altora ceea ce tie nu iti place, asa ca nimeni nu poate sa spuna despre tine ca nu esti fidela si de incredere.

HOROSCOPUL  Mimoza (27 iunie - 4 august)

Esti o femeie prudenta, asa ca pastrezi distanta atunci cand o situatie se complica sau nu ai suficienta incredere intr-o persoana. De asemenea, esti o fire sensibila, plina de viata, iubitoare si grijulie. Simti nevoia sa ii protejezi pe cei dragi, avand deseori o teama inexplicabila in suflet. Cand simti ca pericolul a trecut, lasi din nou sa iasa la suprafata latura vesela si amuzanta.

HOROSCOPUL  Soarele turcoaz (5 - 29 august)

Femeia reprezentata de acest semn din horoscopul tahitian este plina de viata si reuseste cu usurinta sa fie mereu in centrul atentiei. Ea da dovada de entuziasm si de generozitate, fiind o fire sociabila si activa. Tu te adaptezi cu usurinta la orice situatie, reusind sa treci usor peste obstacolele intalnite in cale. Desi ai uneori tendinta sa iei decizii cu dificultate, reusesti sa faci alegerile corecte de fiecare data.

Mai multe pe divahair.ro.

x close