I-a cerut lui Dumnezeu să îşi facă simţită prezenţa. Ce a văzut când s-a ridicat de pe genunchi l-a lăsat fără cuvinte!

de O.P.    |    09 Sep 2013   •   10:13
I-a cerut lui Dumnezeu să îşi facă simţită prezenţa. Ce a văzut când s-a ridicat de pe genunchi l-a lăsat fără cuvinte!

Un preot din Charleston, Virginia, susţine că un înger a trecut prin faţa casei sale. Bărbatul spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în afara casei sale demonstrează acest lucru, relatează jurnalul.ro.

Charles Shelton, în vârstă de 48 de ani, povesteşte că în dimineaţa zilei de 4 august s-a trezit la ora 3:00 şi a simţit nevoia de a se ruga. S-a dus la parterul casei sale şi a început să se roage pentru cei din cartierul în care locuieşte şi pentru persoanele dependente de droguri. În timp ce se ruga, bărbatul i-ar fi cerut lui Dumnezeu să-şi facă simţită prezenţa. Acela a fost momentul în care a văzut o minge de lumină pe unul dintre monitoarele care redau imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

"Lumina, care iniţial se vedea afară, lângă gard, a intrat în sufragerie. Am fost uimit de ce se întâmplă. Dumnezeu mi-a arătat un înger", povesteşte preotul.

Iniţial, Shelton nu a spus nimănui despre această întâmplare. Ulterior, bărbatul a arătat imaginile cu "minunea" atât familiei, cât şi prietenilor şi întregii comunităţi.

x close