I s-a spus că trebuie să facă avort pentru că bebelușul suferă de o boală gravă incompatibilă cu viața, dar ce a urmat s-a transformat într-un coșmar de nedescris

27 Sep 2018   •   12:33
I s-a spus că trebuie să facă avort pentru că bebelușul suferă de o boală gravă incompatibilă cu viața, dar ce a urmat s-a transformat într-un coșmar de nedescris Foto: Collects/Focus Features

A trăit un adevărat coșmar, în momentul când medicii i-au spus că trebuie să facă avort pentru că bebelușul ei suferă de o afecțiune congenitală a coloanei vertebrale, care nu e compatibilă cu viața.

I-au dat asigurări că procedura este sigură 100%. Nu avea nici cea mai vagă idee că pentru ea avea să urmeze o situație și mai cumplită.

În timp ce i s-a administrat injecția, femeia le-a spus medicilor că micuțul încă mișcă. I-au spus că este imposibil, Doar că surpriză, atunci când bebelușul a venit pe lume acesta era încă viu. Așa că preț de o oră, Sofia Khan și-a ținut fiul în brațe până s-a stins.

„Cred că nașterea și moartea lui au fost și mai traumatice pentru că nu eram pregătită pentru asta. Nimeni nu era. Nimeni nu m-a crezut când am spus că încă mai dă din piciorușe. Nimeni nu m-a crezut. Așa că șocul și pierderea pe care le-am simțit au fost atât de puternice încât nu cred că voi putea trece peste asta vreodată. Mă gândesc la băiețelul meu în fiecare zi”, a povestit femeia pentru Fabulous Online.

Parteneri
x close