x close

I s-a spus într-un bar că e cât o vacă. Răspunsul genial al femeii a venit abia după câteva luni

08 Aug 2016   •   15:43

O femeie de 150 de kilograme căreia toată lumea îi spunea că e cât o vacă a slăbit aproape 65 de kilograme după ce a fost umilită de niște străini într-un pub, scrie Mirror.

Helena Hansom, de 32 de ani, din Pulborough, Marea Britanie, a slăbit după ce s-a măritat cu un bărbat de 33 de ani, în 2007. Și a început să ia greutate. "Nu mă gândeam la proporții atunci când mâncam. Era în momentul proaspăt-însurățeilor și nu mi-a păsat de mâncare", a povestit aceasta.

Inițial, colegii de la birou nu au observat faptul că femeia lua proporții. Îmi cumpărăam o pereche de blugi de fiecare dată când cei vechi nu mă mai încăpeau, m-am complăcut cu ideea și mi-am zis că așa era dat să fie. Helen fusese slabă în timpul școlii, crescând cu o alimentație sănătoasă grație grijii mamei sale. Mutarea la socrii, i-a schimbat viața, dar și proporțiile. Paste, kebab, zahăr nimic nu a lipsit din alimentația sa apoi. Nici alcoolul sau pizza. 

Așa a devenit ținta glumelor străinilor prin cluburi, dar și a prietenilor. Un prieten i-a spus că e cât o vacă, iar altul a luat-o de grăsimea de sub gât și a întrebat-o câte bărbii are acolo. Totul a culminat cu o nouă insultă într-un bar și apoi a început regimul. A început să meargă pe jos în fiecare zi și a tăiat tot zahărul și alimentele grase.

Citeşte mai multe despre:

grasa regim dieta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati